Profili i Dealer

Global Stock Supplies Ltd nga Long Eaton

Global Stock Supplies Ltd


Herr Derek Tolliday

Main Street
NG9 1EP Long Eaton

Mbretëria e Bashkuar


numrin e telefonit Trego


We at Global Stock Supplies buy and sell all types of stock from small shelf items to large industrial machinery. We buy unwanted, end of line and bankrupt stock. We also carry out asset clearances.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4088213.jpg
Kutia dhe dosja Pan Morgan Rushworth
Morgan Rushworth 2.5mtr Box & Pan Folder Full working order, from a recent liquidation clearance we carried out. B9thgqv Currently in Situ until 23/08/2019 - Buyer to collect. më shumë »
4088196.jpg
Frëngji frezë Chester Astra 5VS
Chester Astra 5VS Turret Milling Machine Zvmsp83e Full working order, from a recent liquidation clearance we carried out. Currently in Situ until 23/08/2019 - Buyer to collect. më shumë »
4088191.jpg
Heavy Duty Center torno Colchester Triumph 2000
Colchester Triumph 2000 Centre Lathe Full working order, from a recent liquidation clearance we carried out. Nn799 Currently in Situ until 23/08/2019 - Buyer to collect. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Global Stock Supplies Ltd

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4088213.jpg
Kutia dhe dosja Pan Morgan Rushworth
Morgan Rushworth 2.5mtr Box & Pan Folder Full working order, from a recent liquidation clearance we carried out. B9thgqv Currently in Situ until 23/08/2019 - Buyer to collect. më shumë »
4088196.jpg
Frëngji frezë Chester Astra 5VS
Chester Astra 5VS Turret Milling Machine Zvmsp83e Full working order, from a recent liquidation clearance we carried out. Currently in Situ until 23/08/2019 - Buyer to collect. më shumë »
4088191.jpg
Heavy Duty Center torno Colchester Triumph 2000
Colchester Triumph 2000 Centre Lathe Full working order, from a recent liquidation clearance we carried out. Nn799 Currently in Situ until 23/08/2019 - Buyer to collect. më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .