Profili i Dealer

mcbrinns nga Ashbourne, Co Meath

mcbrinns


Herr conor mcbrinn

Ashbourne Manufacturing Park
Ashbourne, Co Meath

Irlandë


numrin e telefonit Trego


listat aktuale dhe promovime të veçanta
4090388.jpg
Shtypshkronja me 4 ngjyra Hamada Hamada B452A
Hamada B452A, Max sheets size 520 x 365mm, Stream feed pull lay system with vacuum belts at feeder very accurate, Speed 10,000 IPH, IR drying, Blanket wash, Ink key control system allowing you use you... më shumë »
Dërgoni kërkesën për mcbrinns

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4090388.jpg
Shtypshkronja me 4 ngjyra Hamada Hamada B452A
Hamada B452A, Max sheets size 520 x 365mm, Stream feed pull lay system with vacuum belts at feeder very accurate, Speed 10,000 IPH, IR drying, Blanket wash, Ink key control system allowing you use you... më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .