Profili i Dealer

PRIMA BILAVČÍK, s.r.o. nga Uherský Brod

PRIMA BILAVČÍK, s.r.o.


Herr Ladislav Lebeda

9. května 1182
688 01 Uherský Brod

Republika Çeke


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit

kontakte të tjera

Herr Ladislav Lebeda
Uherský Brod
Obchod
application and sales engineer

Gjuhë: Tschechisch, gjermanisht, anglisht

Frau Petra Šimoníková
Uherský Brod
Obchod
Sales Assistant

Gjuhë: Tschechisch, gjermanisht, anglisht


PRIMA BILAVČÍK, s.r.o.
9. května 1182
688 01 Uherský Brod
Česká republika
Telefon: (+420) 572 632 561
Fax: (+420) 572 637 185

Kalibrační laboratoř
Telefon/Fax: (+420) 572 630 470

IČ: 26227631
DIČ: CZ26227631
Společnost je zapsána u Krajského
soudu v Brně, oddíl C, vložka 38393

PRIMA BILAVČÍK, s.r.o. is an independent supplier of measuring equipment in the Czech Republic

Shko tek ofertat më të lartë › 

PRIMA BILAVČÍK, s.r.o.
listat aktuale dhe promovime të veçanta
4095652.jpg
Sistemi modular topomoterik Breuckmann GmbH smartSCAN C2
584/5000 The modular topometric system consists of: Pt0efe ᐳ LED white light stripe projector 100 W, 128 LP including lenses ᐳ 2x 2 MPix CCD camera with IEEE1394b (Firewire®), 1,624... më shumë »
4095651.jpg
Sistemi modular topomoterik Breuckmann GmbH stereoSCAN R5
The modular topometric system consists of: - HPP 120W strip projector halogen lamp 2000 ANSI Lumens including lenses - 2x 5 MPix high resolution black and white CCD camera with IEEE1394b (Firewire®... më shumë »
4090760.jpg
FARO® COBALT ARRAY IMAGER FARO Cobalt
The FARO Cobalt Array Imager is a metrology-grade non-contact scanner which captures millions of high resolution 3D coordinate measurements in seconds. The Cobalt Array Imager is equipped with dedicat... më shumë »
Dërgoni kërkesën për PRIMA BILAVČÍK, s.r.o.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4095652.jpg
Sistemi modular topomoterik Breuckmann GmbH smartSCAN C2
584/5000 The modular topometric system consists of: ᐳ LED white light stripe projector 100 W, 128 LP including lenses ᐳ 2x 2 MPix CCD camera with IEEE1394b (Firewire®), 1,624 x 1,234 pixels ᐳ Set of lenses ...
4095651.jpg
Sistemi modular topomoterik Breuckmann GmbH stereoSCAN R5
The modular topometric system consists of: Nofjd - HPP 120W strip projector halogen lamp 2000 ANSI Lumens including lenses - 2x 5 MPix high resolution black and white CCD camera with IEEE1394b (Firewire®) 2,452 x 2,054 pixels ...
4090760.jpg
FARO® COBALT ARRAY IMAGER FARO Cobalt
The FARO Cobalt Array Imager is a metrology-grade non-contact scanner which captures millions of high resolution 3D coordinate measurements in seconds. The Cobalt Array Imager is equipped with dedicated on-board processors – an ...
4087174.jpg
Pajisja e pastrimit të shiritave Alfa-sys ag Alfa-cleaner
Taper cleaning device alfa-cleaner The taper cleaning device alfa-cleaner for easy, effortless cleaning and removal of dried emulsions, cutting oil and other partially resinous dirt residues. Clean tool-holder interface to ...
4087159.jpg
Cilësia e sipërfaqes dhe matja e konturit Accretech Surfcom NEX 030DX-13
System advantages: -Patented linear motor design! - The temperature correction system guarantees accuracy within a temperature range of 20 ° C ± 5 ° C! - Quick-release magnetic arm! - The system is programmable in all a ...
4087051.jpg
Matja e profileve cilindrike të rrumbullakësisë Accretech Rondcom NEX 300DX-12
Rondcom NEX 300DX-12 is a top class high accuracy roundness cylindrical profile measuring instrument. - Max.measuring height (mm): 500 - Max. measuring diameter (mm): 300 - Max. loading diameter (mm): 580 - Rotation accuracy: ...
4087025.jpg
Pajisja e paracaktuar dhe matëse e mjetit Alfa-sys ag Alfa-set 23 Vision 2
Alfa-set 23 measuring range: X-axis (Ø) = 270 mm, Z-axis (length) = 380 mm; - control via color 12.1 "touch screen; - CMOS color camera with 1280 x 1024 Pixel resolution; - tool clamping in special ball sleeve SK50; - a ...
4086938.jpg
Kalibrimi i mjeteve të makinerisë Etalon AG LaserTRACER-MT
The Laser-Tracer-MT was developed for the calibration of high accuracy measuring machines and machine tools. It is a self-tracking laser interferometer with a resolution of 1 nm. The laserbeam tracks automatically a reflector and ...
4086347.jpg
Krahu matës 3D FARO Edge 9 - GARANC FARO Edge 9
7-axis mobile measuring arm with carbon composite body. It has a built-in balancing for easier handling and a temperature sensor that allows to compensate the effects of the environment in real time, plus it has a battery for up t ...
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .