Profili i Dealer

METALIKA nga 11450

METALIKA


Herr Nemanja Ivkovic

Milosava Vlajica 116e 116e
11450 11450

Serbia


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Nemanja Ivkovic, Address: 29. Novembra br19 ; ZIP code: 11450 Sopot (Serbia).
Sales manager in company "METALIKA".

Machine factory METALIKA is located in Sopot, at the base of mount Kosmaj, 50 km away from Belgrade, going on the highway towards Niš. The factory was founded on January 16th 1973 by Dragan Ivkovic as an “independent locksmith shop for manufacturing and repairing objects from the metal processing industry”.

We have 46 years of experience in producing concrete block making machines and plants, with large worldwide customer base (Russia, Algeria, Ghana, Tanzania, Gabon, Oman, Equatorial Guinea, USA, Switzerland, Poland, Romania, Bulgaria, etc...).

We have 135 employees, with all necessary steel processing machinery at 5.000m2 workshop.

Our main products are concrete blocks/paver/curbstone making machines and mixers, with following group of products:

- Movable machines (egg layer)- excellent for mass and cheap production of hollow concrete blocks
- Concrete block machines and Automatic concrete block making machines (single pallet layer), Range product: Hollow blocks, solid blocks, hourdi/hurdi blocks, bricks, tiles, grass pavers,concrete paving stones/paver/pavers, curbstones, etc...)
- Concrete batching plants and concrete mixers, concrete mixing solutions and systems
- Concrete Block Handling systems
- Concrete Pipe and Manhole handling machines and systems
- Automatic Packing Stations for concrete elements
- Concrete Block Splitter Automatic Line
- Machines for making concrete pipes
- Re-bar straightening, bending and cutting machines
- Other (custom made) construction related machinery and equipment

Please send your requirement regarding products and capacity, and we will recommend machines for you.

Shko tek ofertat më të lartë › 

METALIKA
listat aktuale dhe promovime të veçanta
4105058.jpg
Makinë për prodhimin e tubave të betonit METALIKA C-1200 Concrete Pipe Machine
Bfkxkxxqdc Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4104936.jpg
Miksera betoni METALIKA M-750
8rjptbxi Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4104917.jpg
Fabrika e përzierjes së betonit / mikser betoni METALIKA MBT-750V (4 hoppers)
Bfkwaxbw0v Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për METALIKA

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4105058.jpg
Makinë për prodhimin e tubave të betonit METALIKA C-1200 Concrete Pipe Machine
Bfkxkxxqdc Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4104936.jpg
Miksera betoni METALIKA M-750
8rjptbxi Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4104917.jpg
Fabrika e përzierjes së betonit / mikser betoni METALIKA MBT-750V (4 hoppers)
Bfkwaxbw0v Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4104909.jpg
Makinë për bërjen e blloqeve të betonit METALIKA VP-5 DSHB
Bfkv8kyj0n Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4104888.jpg
Stacioni automatik për paketim METALIKA ASP-800 for packing concrete elements
Bfkvycptvy Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4104878.jpg
bimë konkrete Batching METALIKA BS-60 Twin Shaft
Bfkvvdd2no Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4104865.jpg
Makinë për bërjen e blloqeve të betonit METALIKA SVP-12
Bnkafojb Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4104793.jpg
makinë bllok betoni METALIKA VPS-2000 Sinhro
Hmorvgz Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4104774.jpg
makinë bllok betoni METALIKA RVP-3000
Bmo3kokg Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4104760.jpg
makinë bllok betoni METALIKA RVP-2000
Bfkur7zdry Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4104730.jpg
Vibropress për bërjen e elementeve të betonit METALIKA VPS-1000
Bfkui9v0y0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4100542.jpg
bimë konkrete përzierjen METALIKA BS-15
Muoqv8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4098215.jpg
Makinë e elementeve të betonit METALIKA RVP-5000
3swpenrh Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4098202.jpg
bimë konkrete Batching METALIKA BS-30
W9nm0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4097402.jpg
Makinë për bërjen e blloqeve të betonit METALIKA SVP-633
W9mt0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4097378.jpg
Makinë për bërjen e blloqeve të betonit METALIKA SVP-533 DB
Bfipz7ritc Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .