Profili i Dealer

EDC Expert Direct Communication Sp. z o.o. nga Piotrków Trybunalski

EDC Expert Direct Communication Sp. z o.o.


Herr Damian Madry

Belzacka 176 178
97-300 Piotrków Trybunalski

Poloni


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Damian Madry
EDC Expert Direct Communication Sp. z o.o.
Tel: +48 44 3061232
Mobile: +48 698 68 70 60
ul. Belzacka 176/178, 97-300 Piotrków Trybunalski
NIP 725-208-30-93
listat aktuale dhe promovime të veçanta
4085121.jpg
Hunkeler FS 4 Hunkeler FS 4
Hunkeler FS4 pinfed Transportation Status: Very good, de-installed, 1st Installation: 2005 Extras (included): Stacker Available: Second identical unit Nn2ab Pictures available on request Shpa... më shumë »
4085108.jpg
Rewinder RW4 Hunkeler Rewinder RW4
Manufacturer/Model: Hunkeler RW4 Several: With 70mm airshaft Speed: 80m/min Available: 5 pcs in various configurations Bfe7rfwb2u Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përk... më shumë »
4085095.jpg
Kern 656, 658, 686 Kern 656, 658, 686
Machine is not complete. Only for parts Yyqnbyxh Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për EDC Expert Direct Communication Sp. z o.o.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4085121.jpg
Hunkeler FS 4 Hunkeler FS 4
Hunkeler FS4 pinfed Transportation Status: Very good, de-installed, 1st Installation: 2005 Nn2ab Extras (included): Stacker Available: Second identical unit Pictures available on request Shpallja është përkthyer automa ...
4085108.jpg
Rewinder RW4 Hunkeler Rewinder RW4
Manufacturer/Model: Hunkeler RW4 Several: With 70mm airshaft Bfe7rfwb2u Speed: 80m/min Available: 5 pcs in various configurations Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4085095.jpg
Kern 656, 658, 686 Kern 656, 658, 686
Machine is not complete. Only for parts Yyqnbyxh Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4085092.jpg
2500 KERN Kern 2500
Manufacturer/Model: Kern 2500 Configuration: 2 channels Continuous, 8 enclosures, OMR reading 1st Channel: Unwinder Hunkeler UWM; Continuous pinfeed Directentry K940 Merger + K990 cutter with OMR; 2ri02e 2nd Channel: Con ...
4085087.jpg
3000 KERN Kern 3000
Manufacturer/Model: Kern 3000 Configuration 1 channel Continuous Directentry K940 Merger + K990 Cutter with OMR, 4 enclosures Envelope sizes: DL, C6, C6/5 (no C5) Speed in env/h: 26.000 Gross 1st channel: Continuous Directent ...
4085083.jpg
Zbulo Hunkeler UW4 Hunkeler Unwinder UW4
Manufacturer/Modell: Hunkeler/UW4 Unwinder Several: With 70mm airshaft, Vacuum-Box, Speed: 80m/min Available: 14 PCs in various configurations Y2oig2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mu ...
4084510.jpg
Kern 4000 KERN 4000
Kern 4000 with 4 enclosures station Manufacturer/Model: Kern Configuration: 2-channel with cutter pinfed K990 + merger K940 Envelope sizes: DL, C6, C6/5, DL, C5, C4 Bfex88w7q8 Speed in env/h: 4.000 1st Channel: Cutter K990 ...
4084500.jpg
C-TWIN Oce VarioStream 7550
Description: Continuous feed Printing System Océ VarioStream 7650 C-TWIN Manufacturer/Model: Océ VarioStream Type: VS 7550 C-TWIN Controller/RIP/Frontend: SRA3 Resolution: 240dpi; 300 dpi; 600 dpi Bfex29lfiu Paper Transpor ...
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .