Profili i Dealer

MAXIM Ceramics Sp. z o. o. Sp. k. nga Wolkowo

MAXIM Ceramics Sp. z o. o. Sp. k.


Frau Żaneta Juskowiak

Maksymilianowo 40
64-060 Wolkowo

Poloni


numrin e telefonit Trego


listat aktuale dhe promovime të veçanta
4083690.jpg
GAZETA E GASHTUAR 112 për shtypjen e ekranit Grünig G-WASH 112
G-WASH 112 Decoating machine: Bfeqkssyhk 1.For maximum screen format 1400 x 1500 mm / 55 x 59 inch. Automatic decoating & degreasing. 2. “PLUG & STRIP” construction method: Unpack, set up, f... më shumë »
Dërgoni kërkesën për MAXIM Ceramics Sp. z o. o. Sp. k.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4083690.jpg
GAZETA E GASHTUAR 112 për shtypjen e ekranit Grünig G-WASH 112
G-WASH 112 Decoating machine: Bfeqkssyhk 1.For maximum screen format 1400 x 1500 mm / 55 x 59 inch. Automatic decoating & degreasing. 2. “PLUG & STRIP” construction method: Unpack, set up, f... më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .