Profili i Dealer

Tischlerei Gleiss nga Wimpassing

Tischlerei Gleiss


Herr Gerald Gleiss

Dunkelsteinerstraße 13
3386 Wimpassing

Austri


numrin e telefonit Trego


Ing. Gerald Gleiss
Wohnarchitektur
Dunkelsteinerstraße 13,
3386 Wimpassing
listat aktuale dhe promovime të veçanta
4095719.jpg
buzë banding machine Brandt KD68CF
Edge banding machine for EVA adhesives, workpiece thickness up to 60mm, edge thicknesses: roll material up to 3mm, edge banding up to 8mm. Functions: Joining, gluing, capping, corner rounding, radius ... më shumë »
4092688.jpg
Hacker Mawera TZW 22 KW
Hacker / cutter Mawera TWZ 22 KW, trial run or visit possible at any time! Bfheeggwyq Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4090417.jpg
tharje dhomëz Lauber 6C
Wood drying chamber Lauer 6C in fully functional condition. Length 5.73m incl. control cabinet, width 80cm Inner size approx. 470x60x60 cm Bfgo9miofr Shpallja është përkthyer automatikisht dhe ... më shumë »
Dërgoni kërkesën për Tischlerei Gleiss

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4095719.jpg
buzë banding machine Brandt KD68CF
Edge banding machine for EVA adhesives, workpiece thickness up to 60mm, edge thicknesses: roll material up to 3mm, edge banding up to 8mm. Functions: Joining, gluing, capping, corner rounding, radius scraper, buffing. The milling ...
4092688.jpg
Hacker Mawera TZW 22 KW
Hacker / cutter Mawera TWZ 22 KW, trial run or visit possible at any time! Bfheeggwyq Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4090417.jpg
tharje dhomëz Lauber 6C
Wood drying chamber Lauer 6C in fully functional condition. Length 5.73m incl. control cabinet, width 80cm Inner size approx. 470x60x60 cm Bfgo9miofr Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund ...
4086812.jpg
Kettenstemmer Zelisko KFM2
Chain stemmer fully functional, ready for testing at any time. Dwk0q3 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4086718.jpg
makine shpimit seri Ayen LRB 32-21
Grid 32mm, incl. drill DM. 5mm Bffmq92dv8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .