Profili i Dealer

STS Scheltzke GmbH & Co KG nga Trebur

STS Scheltzke GmbH & Co KG


Herr Hans-Georg Scheltzke

Diamantstr. 14
65468 Trebur

Gjermani


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


STS Scheltzke GmbH & Co KG ist Hersteller von Mischanlagen und Förderpumpen für
die Verankerungs-, Injektions-und Bohrtechnik für den Spezialtiefbau.

Dërgoni kërkesën për STS Scheltzke GmbH & Co KG

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .