Profili i Dealer

PHU"MUR-TECH" nga Rudno

PHU"MUR-TECH"


Herr Damian Murawski

Polna 15
83-121 Rudno

Poloni


numrin e telefonit Trego


Sprzedaż maszyn do obróbki metalu

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4083869.jpg
Makina e zierjes WMW SFW 315 WMW SFW 315
Bfer97vhi7 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4094578.jpg
Makinë CNC automatike hidraulike ncb 65 ncb 65
Bfhvxou92s Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4094487.jpg
barenë TOS W 9
Bfhu3kz93x Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për PHU"MUR-TECH"

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4083869.jpg
Makina e zierjes WMW SFW 315 WMW SFW 315
Bfer97vhi7 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4094578.jpg
Makinë CNC automatike hidraulike ncb 65 ncb 65
Bfhvxou92s Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4094487.jpg
barenë TOS W 9
Bfhu3kz93x Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4091918.jpg
frezë cougir FU25
Bfg38w7kyo Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4088157.jpg
Makinë elektrike për fijet WMW Gwinciarka Mageba GA52/2 WMW M6-M52
Bffz72hdo7 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4084120.jpg
Vegla për prerjen e karabit Korloy Korloy SP200 PC9030
Bfeukxmlmy Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4083854.jpg
HA TL 15 HE CnC torno HAAS TL 15 HE
Bd3wqc3o Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4083852.jpg
Kompresori Airkol 37kw Airpol S300
Ptzyum Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .