Profili i Dealer

Zachmeier Druck nga Hausen

Zachmeier Druck


Herr Josef Zachmeier

Hauptstraße A 14
93345 Hausen

Gjermani


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Zachmeier Josef Einzelunternehmer
listat aktuale dhe promovime të veçanta
4115831.jpg
Llamba e provës me ngjyra të Printerit Sixt FPL Nr. 35.789
Ink inspection lamp for printing works - for checking the print sheet. Noy9x Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4073312.jpg
Makinë dredha-dredha filmi + ekspozimi i pllakave Theimer-+alpha-matt Filmentw. divers
By operational task - only delivery in the pack all 3 devices - in case of cash payment Dwknla - when picking up !!! Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund ... më shumë »
4093546.jpg
mega çeliku - tavolinë e lehtë + kabinete Megastahl lt. Foto
By reducing the size of the print shop, these cabinets are + the light table is no longer needed ! 2hhacr2k Bavaria near Regensburg - 93345 Hausen Payment upon collection - by invoice. Shpallj... më shumë »
Dërgoni kërkesën për Zachmeier Druck

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4115831.jpg
Llamba e provës me ngjyra të Printerit Sixt FPL Nr. 35.789
Ink inspection lamp for printing works - for checking the print sheet. Noy9x Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4073312.jpg
Makinë dredha-dredha filmi + ekspozimi i pllakave Theimer-+alpha-matt Filmentw. divers
By operational task - only delivery in the pack all 3 devices - in case of cash payment Dwknla - when picking up !!! Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund ... më shumë »
4093546.jpg
mega çeliku - tavolinë e lehtë + kabinete Megastahl lt. Foto
By reducing the size of the print shop, these cabinets are + the light table is no longer needed ! 2hhacr2k Bavaria near Regensburg - 93345 Hausen Payment upon collection - by invoice. Shpallj... më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .