Profili i Dealer

XtraSharp Machinery Co., Ltd. nga Taichung

XtraSharp Machinery Co., Ltd.


Herr William Joly

Lane 565, Pu Tsu St. Feng Yuan Dist. 145
42072 Taichung

Taiwan


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Responsible for the content

XtraSharp Machinery Co., Ltd.

No. 145, Lane 565, Pu Tsu St., Feng Yuan Dist., 42072 Taichung, Taiwan

Business Owner: Ken Chiu

Tel: +886 425245434

Producing Professional Rip Saws and Grinders for the Wood Industry Worldwide!

All our machines are made in Taichung, Taiwan, which belongs to the World’s top 4 exporting countries for woodworking machinery.

Our team always strives to ensure high quality by following the stringent requirements from CE, UL and CSA certifications.

If your project requests an efficient solution with a favorable cost/performance ratio, please consider XtraSharp first!

Here, you can find the Optimal lineup!

Shko tek ofertat më të lartë › 

XtraSharp Machinery Co., Ltd.
listat aktuale dhe promovime të veçanta
4069947.jpg
STRAIGHT LINE RIP savs XtraSharp SA-12
Bfaqk2dsn2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4069944.jpg
STRAIGHT LINE RIP savs XtraSharp SA-18
C3tvifry Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4069935.jpg
shkurtore Multiple Rip Saw XtraSharp SJ-95
Ulkmao7p Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për XtraSharp Machinery Co., Ltd.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4069947.jpg
STRAIGHT LINE RIP savs XtraSharp SA-12
Bfaqk2dsn2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069944.jpg
STRAIGHT LINE RIP savs XtraSharp SA-18
C3tvifry Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069935.jpg
shkurtore Multiple Rip Saw XtraSharp SJ-95
Ulkmao7p Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069915.jpg
X Blade Multiple Rip Saw XtraSharp SJ-120
Uleni8m2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069907.jpg
ProGrind CNC Karbid Saw Grinder XtraSharp SP-32
Bfap87urmt Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .