Profili i Dealer

TECH PRINT S.r.l. nga Pescara

TECH PRINT S.r.l.


Herr Franco Taricani

via Breviglieri 8
65128 Pescara

Itali


numrin e telefonit Trego


listat aktuale dhe promovime të veçanta
4083006.jpg
Muller Martini Pronto MULLER MARTINI Pronto
Yfb0zqb8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4072436.jpg
TYPOGRAPI E VDET
Vctxnfpu Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4072376.jpg
KASETET E SHTYPIT - MULLER M. PROGRESS MULLER MARTINI Grapha Progress
Vcb2gt7y Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për TECH PRINT S.r.l.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4083006.jpg
Muller Martini Pronto MULLER MARTINI Pronto
Yfb0zqb8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4072436.jpg
TYPOGRAPI E VDET
Vctxnfpu Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4072376.jpg
KASETET E SHTYPIT - MULLER M. PROGRESS MULLER MARTINI Grapha Progress
Vcb2gt7y Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4070844.jpg
ROTATEK RK 300 - 4 Col. Offset Rotatek RK 300
H2u3s73 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4070840.jpg
WEBB OFFSET FORMULARI EDELMAN ALL - 5 COL. Form All - Edelmann WEBB Print Five
Bfayu9nsny Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4070805.jpg
DIMUKEN HOLOGRAM Hencoder DIMUKEN DC 8614 - H2
Utnu9nqv Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069096.jpg
MAKINERIA E PRINTIMIT TË LABELIT K D O Seeltec Label Printing Machinery K D O - 10,5"
Udqkv8xi Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .