Profili i Dealer

Print Equipment Solutions nga Brampton

Print Equipment Solutions


Herr Nikolai Nikolaev

36 Tolton Dr.,
L6V 2R1 Brampton

Kanadë


numrin e telefonit Trego


We are full service used printing equipment dealer with over 26 years experience in servicing, upgrading, re-configuring and selling pre-press, printing, finishing and all surrounding auxiliary equipment, including UV Dryers, equipment.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4059629.jpg
kompensuar shtypi Mitsubishi Diamond 3000 6 color and Coater
më shumë »
Dërgoni kërkesën për Print Equipment Solutions

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4059629.jpg
kompensuar shtypi Mitsubishi Diamond 3000 6 color and Coater
më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .