Profili i Dealer

ENERMETAL D.O.O. nga CERKNICA

ENERMETAL D.O.O.


Herr Jože Rožanc

MARTINJAK 71
1380 CERKNICA

Slovenia


numrin e telefonit Trego


listat aktuale dhe promovime të veçanta
4107733.jpg
IXION TL 1004 IXION TL 1004
Driling from 3- 32 mm. G0slgsv X- travel 2.000 mm Y- travel 850 mm Z- travel 1.000 mm W-travel 700 mm Table: 2400 x 1200 mm max drillingdepth 1.200 mm më shumë »
Dërgoni kërkesën për ENERMETAL D.O.O.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4107733.jpg
IXION TL 1004 IXION TL 1004
Driling from 3- 32 mm. G0slgsv X- travel 2.000 mm Y- travel 850 mm Z- travel 1.000 mm W-travel 700 mm Table: 2400 x 1200 mm max drillingdepth 1.200 mm më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .