Profili i Dealer

Polska Technika Komunalna Sp. z o. o. nga Złotniki

Polska Technika Komunalna Sp. z o. o.


Herr Thomas Borkowski

Krzemowa 1
62002 Złotniki

Poloni


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


POLSKA TECHNIKA KOMUNALNA SP Z O O
REGON: 366212939
NIP: 9721269493
KRS: 0000656398

Über 20 Jahre auf dem polnischen Markt.
Wir betreuen kommunale und private Unternehmen.
Wir bieten neue und gebrauchte Lösungen an.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4056295.jpg
Impianti i ri i klasifikimit. 10 kuti. ProSort
Qmjk0mth Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4085720.jpg
Gjysmë-lëvizës elektrik i kazanëve të reja ProTech TS 2880x1600
Bffdhsfu8y Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4085403.jpg
NEW Semi - Daulle elektrike Daulle Mobile ProTech TS 4880x1600
Dyhgqq2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Polska Technika Komunalna Sp. z o. o.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4056295.jpg
Impianti i ri i klasifikimit. 10 kuti. ProSort
Qmjk0mth Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4085720.jpg
Gjysmë-lëvizës elektrik i kazanëve të reja ProTech TS 2880x1600
Bffdhsfu8y Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4085403.jpg
NEW Semi - Daulle elektrike Daulle Mobile ProTech TS 4880x1600
Dyhgqq2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4056272.jpg
Linja e re e klasifikimit të hapur. 6 vende pune. ProSort
Vsqogq Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4055546.jpg
Shtyn vertikale të përdorura 9 copë INTERHYDRO
Qfkdzwx0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4055531.jpg
Linja e përdorur e klasifikimit 8 vende pune Verzinkt
Nm8dl Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4055527.jpg
Linja e përdorur e hapur e klasifikimit 10 vende pune Trymet LSort
Be3kblil2h Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4055517.jpg
Standarti i hapur i klasifikimit të përdorur 8 qëndron Trymet LSort
Be3j8l3ts7 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .