Profili i Dealer

Idex nga La Riche

Idex


Herr Christophe Gasnault

22 rue des Minimes
37520 La Riche

Francë


numrin e telefonit Trego


Société de chauffage

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4082786.jpg
Shkëmbimi i sirtarit të pllakave ALFA Laval TL3-BFG
150kw max new plate heat exchanger Double-walled plate Rated temperature max 180 degrees Connecting tubing 1 1/4 Ydaiw0lc Heat cover Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e p... më shumë »
Dërgoni kërkesën për Idex

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4082786.jpg
Shkëmbimi i sirtarit të pllakave ALFA Laval TL3-BFG
150kw max new plate heat exchanger Double-walled plate Rated temperature max 180 degrees Connecting tubing 1 1/4 Ydaiw0lc Heat cover Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e p... më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .