Profili i Dealer

Ziegler Verwaltungs GmbH & Co. Treuhand KG nga Gronau

Ziegler Verwaltungs GmbH & Co. Treuhand KG


Herr Jürgen Oliver Ziegler

Enscheder Straße 19
48599 Gronau

Gjermani


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Impressum
Anbieter gem. TMG und RStV:
Ziegler Verwaltungs GmbH & Co.
Treuhand KG
Jürgen Oliver Ziegler
Enscheder Str. 19
48599 Gronau
Tel: 02562 / 70106-0
Fax: 02562 / 70106-20
Amtsgericht Coesfeld, HRA-Nr. 3673
Geschäftsführer: Jürgen Oliver Ziegler
Gerichtsstand: Gronau Ust.-ID.-Nr.: DE811789481

Verantwortlich für den Inhalt i.S.d. TMG
Jürgen Oliver Ziegler

Unser Unternehmen wurde 1984 gegründet.
Wir arbeiten für Insolvenzverwalter, Banken, Gerichte etc.
Abwicklung von:
- Autohäusern, Speditionen
- Textilindustrie und Bekleidungsindustrie
- Metallverarbeitende Industrie
- Bauindustrie
- Holzindustrie und Möbelindustrie u.v.a.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4093108.jpg
Raftet metalike (3 copë, 3 copë secila)
Bfhiblurvu Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4093103.jpg
Artikuj Raftet metalike (262 lfdm.)
80garp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4092496.jpg
Press Brake Helmut Lotze 381
07ocp8sq Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Ziegler Verwaltungs GmbH & Co. Treuhand KG

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4093108.jpg
Raftet metalike (3 copë, 3 copë secila)
Bfhiblurvu Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4093103.jpg
Artikuj Raftet metalike (262 lfdm.)
80garp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4092496.jpg
Press Brake Helmut Lotze 381
07ocp8sq Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4091943.jpg
SDAH (Transportuesi i Automjeteve) - 2-bosht Blomenröhr
Izfbunh Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4091937.jpg
Kutia e hapur e kamionëve Mercedes-Benz 1824 AK
Bfg7emdvvb Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4089914.jpg
Ashensor (ngritës i shufrës së dhëmbit) Böcker Superlift MX 1024
C3kxfqj0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4086514.jpg
Stacioni i lakimit me udhëzues paralel Rudolf Block 800 V3
B3vohx9s Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4085982.jpg
Skela (afërsisht 400 sqm) Plettac SSK 300
Yr7do8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4085968.jpg
Forklift Linde E 35
Bfffrpjigq Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4084417.jpg
Rimorkio e valixheve (2-bosht) pa drejtues Lamberet LVS2E
Bfexdhzskb Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4084413.jpg
Rimorkio e valixheve (2-bosht) pa drejtues Spermann SAL 29.5-13.6E
D2gshz7 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4084408.jpg
Rimorkio e valixheve (2-bosht) Schmitz-Cargobull SKO 20
Bfexar89vy Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4084406.jpg
Rimorkio e planit (3-bosht) Krone
Ysdchunw Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4084380.jpg
Rimorkio (2-bosht) Lamberet
Bfewyg8ce3 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4084374.jpg
Rimorkio (2-bosht) Krone SZF 18
Bixvtqmw Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4084354.jpg
Rimorkio e ftohjes (2-bosht) Obermaier OS2-K190L
Birw293c Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4084296.jpg
Rimorkio e ftohjes (2-bosht) Rohr SA 28-L
Yrcjgjsi Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4084292.jpg
rimorkio frigorifer Wagen-meyer ZAKO 18
2ri0ce Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4083699.jpg
Matës i gazit shter Würth WOW
Bfeqnink2t Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4083665.jpg
Makinë laminuese dhe prerëse wemagloss 1700 KSM
Ylghqlsr Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4082763.jpg
Trajtimi i asistentit të ashensorit Pavro -NL
Hdqnw8l Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
34 Shfaq Ofertat ›
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .