Profili i Dealer

Melitta Professional Coffee Solutions GmbH & Co. KG nga Minden

Melitta Professional Coffee Solutions GmbH & Co. KG


Herr Torsten Schwier

Zechenstraße 60
32429 Minden

Gjermani


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Melitta Professional Coffee Solutions
GmbH & Co. Kommanditgesellschaft
Zechenstraße 60
D - 32429 Minden-Dützen


Amtsgericht Bad Oeynhausen HRA 3320
USt.-ID-Nr.: DE 126011918

vertreten durch die geschäftsführende Gesellschafterin:
Melitta Professional Coffee Solutions GmbH, AG Bad Oeynhausen HRB 4846 (persönlich haftend) diese vertreten durch den Geschäftsführer Dr. Stefan Scholle

Melitta Professional Coffee Solutions ist für den Handel durch die DE-ÖKO-003 Kontrollstelle zertifiziert.

Datenschutzbeauftragte:
Data Protection Office
Ringstraße 99
D - 32427 Minden

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4052431.jpg
Transformator për instalimin e brendshëm Trafo-Union GEAFOL Typ 4GB6236-3HA
Nm2cp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4052438.jpg
Transformator për instalimin e brendshëm Trafo-Union GEAFOL Typ 4GB6136-3HA
Be2niyijgw Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4052442.jpg
Transformator për instalimin e brendshëm Trafo-Union GEAFOL Typ TG6141 H
Munbw0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Melitta Professional Coffee Solutions GmbH & Co. KG

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4052431.jpg
Transformator për instalimin e brendshëm Trafo-Union GEAFOL Typ 4GB6236-3HA
Nm2cp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4052438.jpg
Transformator për instalimin e brendshëm Trafo-Union GEAFOL Typ 4GB6136-3HA
Be2niyijgw Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4052442.jpg
Transformator për instalimin e brendshëm Trafo-Union GEAFOL Typ TG6141 H
Munbw0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .