Profili i Dealer

FlexBlow nga / Kretinga

FlexBlow


Herr Antanas Beniusis

Vytauto 114A
97133 / Kretinga

Lituani


numrin e telefonit Trego


listat aktuale dhe promovime të veçanta
4093078.jpg
PET goditje shtrirje derdhur makine FlexBlow FB 4 hybrid
Bfhhynri3w Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4093049.jpg
PET Stretch Blow Molding Machine FlexBlow FB 4
Bfhhpy9fxz Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4086349.jpg
PET Stretch Blow Molding Machine FlexBlow FB 3
Bffjdazhwn Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për FlexBlow

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4093078.jpg
PET goditje shtrirje derdhur makine FlexBlow FB 4 hybrid
Bfhhynri3w Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4093049.jpg
PET Stretch Blow Molding Machine FlexBlow FB 4
Bfhhpy9fxz Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4086349.jpg
PET Stretch Blow Molding Machine FlexBlow FB 3
Bffjdazhwn Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4086339.jpg
PET Stretch Blow Molding Machine FlexBlow FB 2
Bffjabnpod Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4081388.jpg
PET Stretch Blow Molding Machine FlexBlow FB 6 Hybrid
Bfd03rabhm Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .