Profili i Dealer

Salvamac Sp. z o.o. nga Zakrzewo

Salvamac Sp. z o.o.


Herr Christian Salvador

Owsiana 9
62-070 Zakrzewo

Poloni


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Solid, simple, safe"

"We produce quality machines, as in our history, but with a price that allows a greater number of companies to choose the technology road. The strategy is clear: to optimize the process and make use of every possible "country advantage" to produce machines with the highest quality and affordable prices for the customer. This is reason to choose the "Salvamac" brand: simple machines to use and with which it is easier to reduce costs and increase profits."

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4052444.jpg
Sekuetohet gjysmë-automatike Salvamac Classic 50
Wypvi83 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4053249.jpg
Filtri i Hose (sleeves) SALVAMAC COMPACT PLUS 6 S
Be2u0or23b Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4064536.jpg
KORRESHTIMI I SAW PUSHER-STOP NC SALVAMAC SALVASTOP 100 + CLASSIC 50 COMBO
Szbleiiy Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Salvamac Sp. z o.o.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4052444.jpg
Sekuetohet gjysmë-automatike Salvamac Classic 50
Wypvi83 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4053249.jpg
Filtri i Hose (sleeves) SALVAMAC COMPACT PLUS 6 S
Be2u0or23b Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4064536.jpg
KORRESHTIMI I SAW PUSHER-STOP NC SALVAMAC SALVASTOP 100 + CLASSIC 50 COMBO
Szbleiiy Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4056242.jpg
prerja kryq e pa SALVAMAC CLASSIC 60
Munfns Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4053979.jpg
Kabinë e pikturimit të thatë SALVAMAC ARTIST DRY 3000
Be22uamg02 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .