Profili i Dealer

Gibbs Machinery Company nga Warren

Gibbs Machinery Company


Herr Nick Gibbs

21500 Hoover Road
MI 48089 Warren

Shtetet e Bashkuara


numrin e telefonit Trego


Gibbs Machinery Co., Inc. is a machine tool and equipment vendor that is a provider of Metalworking CNC Production Machine Tools. We specialize in Gear Manufacturing Machinery; CNC Machining Centers, CNC Turning Centers, and CNC Grinding Centers; and Automotive/Truck Engine Transmission; Drive Line Component Production Machinery (gears, cranks, blocks, axles, heads); Our primary markets are manufacturers of engine, drive-line and transmission components for automotive, truck and off-road vehicles.
Our services include machinery sales, auctions, valuations, turnkey decommissioning, reconditioning, re-utilization of production machinery and surplus asset monetization strategies. We sell one machine or an entire factory. Since 1946 we have supplied machine tool and surplus assets solutions to customers worldwide. Gibbs Machinery Co., Inc. is a member of the following industry-related associations:

• AGMA (American Gear Manufacturers Association)
• MDNA (Machinery Dealers National Association)
• EAMTM (European Association of Machine Tool Merchants)
• AMEA (Association of Machinery and Equipment Appraisers)

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4049417.jpg
Horizontale Machining Center Heller MCH 350
Be0renyfej Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4049414.jpg
Horizontale Machining Center Heller MCH 350
Cxvwymig Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4049408.jpg
Horizontale Machining Center Heller MCH 400
Be0rbx7sqa Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Gibbs Machinery Company

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4049417.jpg
Horizontale Machining Center Heller MCH 350
Be0renyfej Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4049414.jpg
Horizontale Machining Center Heller MCH 350
Cxvwymig Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4049408.jpg
Horizontale Machining Center Heller MCH 400
Be0rbx7sqa Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4049403.jpg
Horizontale Machining Center Heller MCH 400
Dyhfnl2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4049401.jpg
Horizontale Machining Center Heller MCH 400
Nmydz Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4049398.jpg
Horizontale Machining Center Heller MCH 400
Be0q8yr0hw Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .