Profili i Dealer

Ellesco Ltd nga Christchurch

Ellesco Ltd


Herr Vincent Simonis

Airfield Road 6
BH23 3TG Christchurch

Mbretëria e Bashkuar


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit

kontakte të tjera

Herr Richard Burnett
Sales
Technical Sales Manager

Gjuhë: anglisht

Frau Nichola Nelson
Christchurch
Administration
Office Manager

Gjuhë: anglisht

Herr Vincent Simonis
Christchurch
Managing Director

Gjuhë: anglisht


Timesavers, Autopulit, VG, KBM, Peitzmeier, WMS-Engineering, Pillar, ATL Sales, Commissioning, Service and Supply of parts and consumables within UK and Ireland.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4052381.jpg
Shpërndarja dhe shpërbërja e makinës Timesavers 22-900-WWB-s
Nm2a7 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4052375.jpg
Deburring, radiussing makinë Timesavers 22-900-WRd
Phzczgyx Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4052357.jpg
Deburring, radiussing & mbarimit mach. Timesavers 32-1100-WRb
Be2mqtzbqf Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Ellesco Ltd

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4052381.jpg
Shpërndarja dhe shpërbërja e makinës Timesavers 22-900-WWB-s
Nm2a7 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4052375.jpg
Deburring, radiussing makinë Timesavers 22-900-WRd
Phzczgyx Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4052357.jpg
Deburring, radiussing & mbarimit mach. Timesavers 32-1100-WRb
Be2mqtzbqf Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4052355.jpg
Deburring & përfunduar mach. Timesavers 22-900-W
Phtebwid Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4052349.jpg
Deburring & përfunduar mach. Timesavers 12-600-W
Be2mohpup7 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4052342.jpg
Salcë, zbardhim dhe rrezatim Timesavers 10-1300-MG
Munbtw Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4052076.jpg
Deburring, radiussing & mbarimit mach. Timesavers 42-1350-WRb
Pe99jutm Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .