Profili i Dealer

Odlewnia Żeliwa Lublin Sp. z o.o. nga Lublin

Odlewnia Żeliwa Lublin Sp. z o.o.


Herr Marcin Wiśniewski

Frezerów 13
20-209 Lublin

Poloni


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Marcin Wiśniewski Odlewnia Żeliwa Lublin Sp. z o.o. Frezerów 13 20-209 Lublin Polska NIP PL9462394021 REGON 431143651

The foundry has been in operation since February 1 2002 ,continuing its fifty-year tradition as a workshop.
The production mainly consists of high-quality grey, spheroidal cast iron castings.The company's product range is flywheel covers,sumps,hubs, brake discs and brake drums, rocker boxes, driver cases, hatches, grids, slumps, clamping rings, steering boxes, toothed wheels.
Castings are manufactured on two automatic production lines. Short run production of castings takes place in the hand moulding shop. The company offers comprehensive assistance, starting from the design stage, through to modelling, moulding and machining of the finished product, including painting, packaging and delivery.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4079916.jpg
Furrat e shkrirjes së induksionit OTTO JUNKER MFT Ge 6.000
më shumë »
4079927.jpg
Linja automatike e derdhur & furra derdhëse FOUNDRY AUTOMATION (Italy) & ABB F 98059-A & OCC 50
më shumë »
Dërgoni kërkesën për Odlewnia Żeliwa Lublin Sp. z o.o.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4079916.jpg
Furrat e shkrirjes së induksionit OTTO JUNKER MFT Ge 6.000
më shumë »
4079927.jpg
Linja automatike e derdhur & furra derdhëse FOUNDRY AUTOMATION (Italy) & ABB F 98059-A & OCC 50
më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .