Profili i Dealer

GLOMACHT nga De Meern

GLOMACHT


Herr Ruud Montero

Heycopperkade 3
454 PR De Meern

Holandë


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


..............................................

GLOMACHT is an international trading company, focusing its services on promoting and supporting our clients during the process of buying and selling new and used industrial machinery.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4089974.jpg
Edgebanding Machine Biesse Artech Lato 23 S
C33tmb2w Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4089967.jpg
Machines PLANËZIMIT Wenig Quattromat 18
Bfgkzixkpp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4082754.jpg
CNC-Qendra machining BIESSE Rover 30
Zu3cwkc Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për GLOMACHT

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4089974.jpg
Edgebanding Machine Biesse Artech Lato 23 S
C33tmb2w Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4089967.jpg
Machines PLANËZIMIT Wenig Quattromat 18
Bfgkzixkpp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4082754.jpg
CNC-Qendra machining BIESSE Rover 30
Zu3cwkc Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4082727.jpg
Hidraulike frenave shtyp Baykal APHS 31160
Bfehlswonh Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4074817.jpg
Vertikale Machine Center BRIDGEPORT INTERACT
Bfb7whby8b Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4074671.jpg
frezë BIESSE Rover 336
Nnqzp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4072859.jpg
Lloji i qethjes së makinës LVD HSL 3000 x 3 mm
Bfblowdri2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4072846.jpg
Duke u kthyer torno TOS Trens HSL 3000 x 3 mm
Vgn7pieo Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4072381.jpg
buzë banding machine Brandt Optimat KDF 220 C - Ambition 1220
Nnor7 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4072358.jpg
Qendra CNC për përpunimin e drurit BIESSE Rover C6.50
Bfbgzmgovg Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4070033.jpg
machine CNC shpimit Morbidelli Author / 430
J8tair Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4070019.jpg
CNC Machining Center Morbidelli Author / 430
Bfarajyhqd Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4064690.jpg
automatike anësore të vetme anësore BIESSE Akron 440
Be89meokvs Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4062691.jpg
Mid përkulje të rënda AMADA PROMECAM STPC 200 40
Nnfdd Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4062109.jpg
Tabela e mulliri CNC Router 3000 series MULTICAM 3-304R
Be8hk8dsa7 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4062099.jpg
qendrat e përpunimit (vertikale) FADAL VMC 15 XT
Be8hh8xzyt Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4061420.jpg
Frëngji Punching Machine Muratec C-2000
Be8a7tjnxm Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4060320.jpg
prerja plazma KOIKE Monograph 1530
Be7wvy3bfa Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4060314.jpg
Vertical Machining Center AXA VSC 1 M
C7wndm0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4046181.jpg
Prerje Laser Co2 Mazak L-32 Super Turbo X510 Hi Pro
Nmu9f Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .