Profili i Dealer

LG Liesma nga LV- , Valka

LG Liesma


Herr Yanis Steins

Varonu Street 15A
4701 LV- , Valka

Letoni


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


VAT registration No. LV44103061654

Our company LG Liesma SIA(Ltd.) is operating a wood chips gasification power plant in Latvia for 7 years.
The power plant is used for local heat energy production and electric energy sales to the public network.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4052337.jpg
termocentralin e gazifikimit të biomasës Spanner Re2 GmgH HKA 45
Be2mkvbq9r Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4047199.jpg
termocentralin e gazifikimit të biomasës Spanner Re2 GmgH HKA 45
Bez3pnigw9 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për LG Liesma

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4052337.jpg
termocentralin e gazifikimit të biomasës Spanner Re2 GmgH HKA 45
Be2mkvbq9r Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4047199.jpg
termocentralin e gazifikimit të biomasës Spanner Re2 GmgH HKA 45
Bez3pnigw9 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .