Profili i Dealer

UTB Industry B.V. nga Waalwijk

UTB Industry B.V.


Herr Ronald Wurbik

Veerweg 14
5145 NS Waalwijk

Holandë


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


UTB Industry B.V.
Veerweg 14
5145 NS Waalwijk
D.J. Uittenbogert
KvK nummer 11023032
BTW NL805355121B04

Wholesaler of machines and machinetools

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4043094.jpg
5 bosht CNC Horizontal Boring Mill Juaristi TS5
X-Y-Z: 4.000x3.000x3.000mm W-axis: 1.000mm Spindle: 150mm T-slotted table: 2.500x3.000mm 2 rotating T-slotted tables Tool changer: 120 positions 30gricw CNC control Sinumerik with accessories... më shumë »
4043391.jpg
Mulliri Horizontal Horizontal dhe Boring Site Scharmann WTF 160 NCC
X-axis: 12,000 mm Y-axis: 4.000 mm Z-axis: 1.000 mm Spindle 150mm T Slit Clamping Tables 3000x3500mm and 7000x4460mm Nmsh9 Control Siemens CNC306 Incl. all accessories Shpallja është përkth... më shumë »
4043349.jpg
CNC Horizontal Mill Boring Dorries Scharmann Ecocut 1Z/TDV3
X-Y-Z: 3500x1600x1400mm Beyyuazkwv Tooling: iso50 T slotted table 1800x1250mm Max weight workpiece max. 10.000kg W-axis: 600mm 115-fold toolchanger CNC control Siemens Sinumeriek 880 with ac... më shumë »
Dërgoni kërkesën për UTB Industry B.V.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4043094.jpg
5 bosht CNC Horizontal Boring Mill Juaristi TS5
X-Y-Z: 4.000x3.000x3.000mm W-axis: 1.000mm Spindle: 150mm T-slotted table: 2.500x3.000mm 2 rotating T-slotted tables Tool changer: 120 positions 30gricw CNC control Sinumerik with accessories and extras
4043391.jpg
Mulliri Horizontal Horizontal dhe Boring Site Scharmann WTF 160 NCC
X-axis: 12,000 mm Y-axis: 4.000 mm Z-axis: 1.000 mm Spindle 150mm T Slit Clamping Tables 3000x3500mm and 7000x4460mm Control Siemens CNC306 Incl. all accessories Nmsh9 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gab ...
4043349.jpg
CNC Horizontal Mill Boring Dorries Scharmann Ecocut 1Z/TDV3
X-Y-Z: 3500x1600x1400mm Tooling: iso50 T slotted table 1800x1250mm Max weight workpiece max. 10.000kg W-axis: 600mm Beyyuazkwv 115-fold toolchanger CNC control Siemens Sinumeriek 880 with accessories
4043327.jpg
CNC Horizontal Mill Boring Wotan Rapid 4R/25
X-Y-Z: 3500x2280x2500mm Tools: iso50 T slotted table 2000x2500mm Workpiece weight max. 25.000kg W-axis: 500mm U-axis: 700mm 105-fold toolchanger Beyyno9o79 2x T-slotted tables CNC Control Siemens Sinumeriek 850M v.v. coo ...
4043220.jpg
CNC vertikale kthyer torno Schiess Froriep 22 DE 200 NC/TC
Y.O.M. 1977; Complete overhaul 1995 Turning capacity: 2.200mm Max.Height workpiece 1.750mm Diameter table: 2.000mm Beyxnsru8u CNC control Siemens Sinumeriek with all asseccories
4043145.jpg
CNC vertikale kthyer torno Schiess Froriep 32 DZ-NC
Y.O.M. 1975; Complete overhaul 1994 Turning capacity: 4470mm Max.Height workpiece 2550mm Diameter table: 3.600mm CNC control Stork Mufac with all asseccories Mr0kupaj
4043129.jpg
CNC vertikale kthyer torno Schiess 50DZ12-500
Y.O.M.: 1993, overhaul 2009 Turning width 5500mm Turning Height 4000mm Beywsowu9z Tablesize: 5000mm Tool changer: 18 positions CNC Control Siemens Sinumeriek with all accessories
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .