Profili i Dealer

Premium Preown Pte Ltd nga Singapore

Premium Preown Pte Ltd


Herr Alvin Chia

39, Woodlands Industrial Park E2
757466 Singapore

Singapore


numrin e telefonit Trego


We're base in Singapore.
20+ years experience in this field.
Trusted and honor to our words.
Providing good service.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4074251.jpg
Mazak Heavy Duty CNC Torno Mazak Powermaster N Chucher
Nnqml Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4052762.jpg
Qendra e tapës së stërvitjeve (detyra e rëndë) DMG MORI MillTap 700
Stesq0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4046447.jpg
Horizontale Machine Center Makino A55E
Bezvpjt99p Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Premium Preown Pte Ltd

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4074251.jpg
Mazak Heavy Duty CNC Torno Mazak Powermaster N Chucher
Nnqml Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4052762.jpg
Qendra e tapës së stërvitjeve (detyra e rëndë) DMG MORI MillTap 700
Stesq0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4046447.jpg
Horizontale Machine Center Makino A55E
Bezvpjt99p Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4046446.jpg
Qendra universal makinë DMG DMU 50
Nqsdn0lo Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4046445.jpg
CNC Qendra ana-mulli DMG CTX Beta 1250TC
Nqrz3uxn Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .