Profili i Dealer

IMIZUNI Sp. z o.o. nga Robakowo

IMIZUNI Sp. z o.o.


Herr Henryk Kordas

Nowina 20
62-023 Robakowo

Poloni


numrin e telefonit Trego


Firma produkcyjna zajmująca się produkcją maszyn do obierania cebuli z łuski stałej.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4038514.jpg
Qepë lëkurë makine me trimping IMIZUNI Sp. z o.o. IMIZUNI JAP-2R/3600
Capacity: Up to 3600 [Cebul/h] Raw Material Size: 50 – 100 [mm] Total device width: 1100 in [mm] Total height of device: 2150 in [mm] Cpjpv2ds Total length of the device: 3150 in [mm] Num... më shumë »
4037952.jpg
Machine qepë lëkurë IMIZUNI Sp. z o.o. IMIZUNI M-2R/3000
Hopper Capacity: 40 in [kg] Capacity: up to 140 [Cebul/min] Raw Material Size: 45 – 100 [mm] Ptyl0a Total Device width: 1050 in [mm] Total height of device: 1880 in [mm] Total length of t... më shumë »
4037947.jpg
Machine qepë lëkurë IMIZUNI Sp. z o.o. IMIZUNI M-1R/3000
Hopper Capacity: 40 in [kg] Capacity: Up to 80 [Cebul/min] Raw Material Size: 45 – 100 [mm] Total Device width: 1050 in [mm] Total height of device: 1880 in [mm] Total length of the device... më shumë »
Dërgoni kërkesën për IMIZUNI Sp. z o.o.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4038514.jpg
Qepë lëkurë makine me trimping IMIZUNI Sp. z o.o. IMIZUNI JAP-2R/3600
Capacity: Up to 3600 [Cebul/h] Raw Material Size: 50 – 100 [mm] Total device width: 1100 in [mm] Total height of device: 2150 in [mm] Total length of the device: 3150 in [mm] Number of working paths: 2 Power supply: 3 ...
4037952.jpg
Machine qepë lëkurë IMIZUNI Sp. z o.o. IMIZUNI M-2R/3000
Hopper Capacity: 40 in [kg] Capacity: up to 140 [Cebul/min] Raw Material Size: 45 – 100 [mm] Total Device width: 1050 in [mm] Total height of device: 1880 in [mm] Total length of the device: 4830 in [mm] Number of wo ...
4037947.jpg
Machine qepë lëkurë IMIZUNI Sp. z o.o. IMIZUNI M-1R/3000
Hopper Capacity: 40 in [kg] Capacity: Up to 80 [Cebul/min] Raw Material Size: 45 – 100 [mm] Total Device width: 1050 in [mm] Total height of device: 1880 in [mm] Bexgkdjtf2 Total length of the device: 4830 in [mm] N ...
4037552.jpg
Machine qepë lëkurë IMIZUNI Sp. z o.o. IMIZUNI LDOC-2R/8500
Hopper Capacity: 40 in [kg] Ptylnq Capacity: up to 140 [Cebul/min] Raw Material Size: 45 – 100 [mm] Total Device width: 1700 in [mm] Total height of device: 2200 in [mm] Total length of the device: 8500 in [mm] Numb ...
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .