Profili i Dealer

Gribben Davies Machine tools ltd nga Letwell, Worksop

Gribben Davies Machine tools ltd


Herr Michael Gribben

Manor house offices, Barker Hades Rd Nr 1
S818DF Letwell, Worksop

Mbretëria e Bashkuar


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Gribben Davies Machine Tools (Export) Ltd have been suppliers of used machines for over fifty years, specialising in heavy duty machines worldwide with a particular emphasis on oil service equipment such as deep hole boring & drilling machines, horizontal hones & straightening presses.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4061093.jpg
Tornja e CNC Mill Turn Tacchi HD/3 120L
20zjbf Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4042236.jpg
Vrima e thellë Borer GILDEMEISTER+KNOLL
Mjlnxu93 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4042226.jpg
Gehring detyrë e rëndë horizontale Gehring 1.5M x 7M
Mjiol3xs Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Gribben Davies Machine tools ltd

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4061093.jpg
Tornja e CNC Mill Turn Tacchi HD/3 120L
20zjbf Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4042236.jpg
Vrima e thellë Borer GILDEMEISTER+KNOLL
Mjlnxu93 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4042226.jpg
Gehring detyrë e rëndë horizontale Gehring 1.5M x 7M
Mjiol3xs Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4042216.jpg
Modeli Tacchi FT 70-S / 600 x 3500 CNC Tacchi FT 70-S/600 x 3500 CNC
Mjfpaepi Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .