Profili i Dealer

Kadia Produktion GmbH &Co nga Nürtingen

Kadia Produktion GmbH &Co


Herr Michael Geissler

Fabrikstr. 2
72622 Nürtingen

Gjermani


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


KADIA Produktion GmbH + Co.
Fabrikstr.2; 72622 Nürtingen; Germany
Telefon/Phone +49 7022 6006-0
Telefax/Fax +49 7022 6006-21


Sitz und Registergericht / Domicile and Court of Registry: Nürtingen; Stuttgart HRA 222074
Persönlich haftende Gesellschafterin, Sitz und Registergericht / General Partner, Domicile and Court of Registry: KADIA Produktion Geschäftsführungs-GmbH, Nürtingen Stuttgart HRB 224163
Geschäftsführer/ Directors: Henning Klein; Gerhard Klein, Peter Nagel

Deutsche Bank AG, Esslingen
SWIFT / BIC: DEUTDESS611
IBAN: DE42 6117 0076 0152 4750 00
SteuerNr. / Tax ID: 74050/00120
Ust.-IdNr./ VAT No.: DE 812 081 133
DUNS: 333741221

Fa. KADIA Produktion GMBH & Co., gegründet 1959, ist führender Hersteller von Honmaschinen; Honwerkzeugen und Entgratmaschinen. Sowie führend in der Lohnbearbeitung im Bereich Honen.

Shko tek ofertat më të lartë › 

Kadia Produktion GmbH &Co është një tregtar i besuar
Ky tregtari është verifikuar me sukses dhe ai u dha vulën besimit Machineseeker


Çfarë është vula?

Vula Besimi Machineseeker jep blerësit aftësinë për të zbuluar nëse ata kanë për të bërë atë me një shitës besuar në një shikim.

Çfarë do të thotë kjo për blerësit?

Blerësit mund të kufizojnë rrethin e partnerëve të mundshëm të biznesit, pa kontrolle të gjera dhe kompanitë që e bëjnë favor dyqane të ndershme dhe të mira me probabilitet të lartë.
Natyrisht, mosmarrëveshjet ende mund të lindin gjatë procesit të blerjes. Maschinensucher resp. Machineseeker Group GmbH nuk është përgjegjës për shkeljet ligjore të blerësit resp. shitësi aktiv në Maschinesucher resp. Machineseeker.

Më shumë informacion në lidhje me vulë

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4103609.jpg
Makinë vertikale e shkrirjes me dy spindle KADIA 2LH60/350R
Bfkj039ybz Honing diameter max. 65mm ( depending on part dimensions and stock removal) Honing lenght 300mm Stroke 350mm Stroke speed max.50m/min Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens R... më shumë »
4103607.jpg
Makinë vertikale e shkrirjes me dy spindle KADIA 2LH60/350R
Honing diameter max. 65mm ( depending on part dimensions and stock removal) Honing lenght 300mm Stroke 350mm Stroke speed max.50m/min Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens Rotary Table ... më shumë »
4103603.jpg
Makinë e vetme vertikale e rrotave të vetme spindle KADIA LH30/300T
Honing diameter max. 30mm ( depending on part dimensions and stock removal) Ft0shjt Honing lenght 200mm Stroke 300mm Stroke speed max. 50/m/min Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens Rota... më shumë »
Dërgoni kërkesën për Kadia Produktion GmbH &Co

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4103609.jpg
Makinë vertikale e shkrirjes me dy spindle KADIA 2LH60/350R
Honing diameter max. 65mm ( depending on part dimensions and stock removal) Honing lenght 300mm Stroke 350mm Bfkj039ybz Stroke speed max.50m/min Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens Rotary Table with 6 Slots 2x H ...
4103607.jpg
Makinë vertikale e shkrirjes me dy spindle KADIA 2LH60/350R
Honing diameter max. 65mm ( depending on part dimensions and stock removal) Honing lenght 300mm Stroke 350mm Bfkj0j7mzx Stroke speed max.50m/min Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens Rotary Table with 6 Slots 2x H ...
4103603.jpg
Makinë e vetme vertikale e rrotave të vetme spindle KADIA LH30/300T
Honing diameter max. 30mm ( depending on part dimensions and stock removal) Honing lenght 200mm Stroke 300mm Stroke speed max. 50/m/min Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens Rotary Table with 4 Slots Ft0shjt 1x Honi ...
4103177.jpg
Makinë e vetme vertikale e rrotave të vetme spindle KADIA LH30/300T
Honing diameter max. 30mm (depending on part dimensions and stock removal) Honing lenght 200mm Stroke 300mm Stroke speed max. 5.0m/min Bfkf0fdzuj Spindle speed max. 5.000/min Control Siemens Rotary Table with 4 Slots 1x Ho ...
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .