Profili i Dealer

Sepor SpA nga La Spezia

Sepor SpA


Herr mattia mori

via Rigazzara 90
19137 La Spezia

Itali


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Sepor SpA, fondata nel 1952 è azienda di servizi ambientali specializzata in: bonifiche industriali, pronto intervento ambientale terrestre e marittimo, trattamento rifiuti, ritiro e trasporto rifiuti

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4035000.jpg
Decanter ATEX Zone 1 (Provat shpërthyese) Mi Swaco 518 HV FHD Atex zone 1
Overall Dimensions & Weight: Weight 4,600 kg (10,141 lbs) Length X 3,608 mm (142.05 in.) Height Y 1,780 mm (70.08 in.) Width Z 2,000 mm (78.84 in.) Center of Gravity Position CG XG 1,813 mm (71.38 i... më shumë »
4034999.jpg
Decanter ATEX Zone 1 (Provat shpërthyese) Mi Swaco 518 HV FHD Atex zone 1
Overall Dimensions & Weight: Weight 4,600 kg (10,141 lbs) Length X 3,608 mm (142.05 in.) Height Y 1,780 mm (70.08 in.) Width Z 2,000 mm (78.84 in.) Center of Gravity Position CG XG 1,813 mm (71.38 i... më shumë »
Dërgoni kërkesën për Sepor SpA

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4035000.jpg
Decanter ATEX Zone 1 (Provat shpërthyese) Mi Swaco 518 HV FHD Atex zone 1
Overall Dimensions & Weight: Weight 4,600 kg (10,141 lbs) Length X 3,608 mm (142.05 in.) Height Y 1,780 mm (70.08 in.) Width Z 2,000 mm (78.84 in.) Center of Gravity Position CG XG 1,813 mm (71.38 i... më shumë »
4034999.jpg
Decanter ATEX Zone 1 (Provat shpërthyese) Mi Swaco 518 HV FHD Atex zone 1
Overall Dimensions & Weight: Weight 4,600 kg (10,141 lbs) Length X 3,608 mm (142.05 in.) Height Y 1,780 mm (70.08 in.) Width Z 2,000 mm (78.84 in.) Center of Gravity Position CG XG 1,813 mm (71.38 i... më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .