Profili i Dealer

LFS EOOD nga Sofia

LFS EOOD


Herr Vincent Rombaut

Ulitsa Besarabia 79
1517 Sofia

Bulgari


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Industrial catering Company in Bulgaria selling some surplus bakery / Pizza / Dough Equipment.
Selling recent (2010 and later) and fully operating equipment that is installed and can be seen in operating function. All equipment in line with all EU-Norms.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4064638.jpg
Portioner & transportues i brumërave të rrotës ALBA
Be883urgd8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4064629.jpg
Transportues me Brez me Dozim & Distributor ALBA
Be88z8wtpv Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4050406.jpg
Spiral Mixer Rrotullues Bowl & Lifter Mixer SRL ASE160
Ovoi8bhg Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për LFS EOOD

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4064638.jpg
Portioner & transportues i brumërave të rrotës ALBA
Be883urgd8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4064629.jpg
Transportues me Brez me Dozim & Distributor ALBA
Be88z8wtpv Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4050406.jpg
Spiral Mixer Rrotullues Bowl & Lifter Mixer SRL ASE160
Ovoi8bhg Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4034525.jpg
Linja e prodhimit të brumërave të ndryshme 350kg / orë ALBA
Kbrl39c7 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .