Profili i Dealer

Maschinenhandel Kruse nga Neubrandenburg

Maschinenhandel Kruse


Herr Eckhard Kruse

Kruseshofer Straße 15
17036 Neubrandenburg

Gjermani


numrin e telefonit Trego


Verkauf,Verleih & Service

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4089107.jpg
torno vertikale DMG MORI CTV160
DMG CTV160 V3 right Y.O.M. 2014 Control Siemens 840D sl Tool breakage monitoring ToolMonitor 3-Jaw Lining SMW Autoblock D165 24 towing prism frame up to D120 Turning length max. 200mm Sleeping ... më shumë »
4089105.jpg
torno vertikale DMG MORI CTV160
DMG CTV160 V3 right Y.O.M. 2014 Control Siemens 840D sl Tool breakage monitoring ToolMonitor 3-Jaw Lining SMW Autoblock D165 24 towing prism frame up to D120 Turning length max. 200mm Sleeping ... më shumë »
Dërgoni kërkesën për Maschinenhandel Kruse

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4089107.jpg
torno vertikale DMG MORI CTV160
DMG CTV160 V3 right Y.O.M. 2014 Control Siemens 840D sl Tool breakage monitoring ToolMonitor 3-Jaw Lining SMW Autoblock D165 24 towing prism frame up to D120 Turning length max. 200mm Sleeping ... më shumë »
4089105.jpg
torno vertikale DMG MORI CTV160
DMG CTV160 V3 right Y.O.M. 2014 Control Siemens 840D sl Tool breakage monitoring ToolMonitor 3-Jaw Lining SMW Autoblock D165 24 towing prism frame up to D120 Turning length max. 200mm Sleeping ... më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .