Profili i Dealer

Axinar nga Thessaloniki

Axinar


Herr Nikolaidis Giorgos

BiPa Oraiokastrou 1055
57013 Thessaloniki

Greqi


numrin e telefonit Trego


xinar is a rapidly growing company of innovative heating products. The Company was founded in 2010 with the view to providing integrated ecological and smart heating solutions for industry and residence.

As the most reliable partner, it designs and manufactures heating products of high quality standards that meet the needs and requirements of its customers, even in the most demanding sectors. Meanwhile, the company develops long-term trust relationships with partners and suppliers, maintaining high level of services.

The Company continuously broadens the range of its products, focusing on continuous quality improvement, sustainable development, integration of innovation and adoption of technological advancements. Its renewed product portfolio includes:

Pellet Boilers
Pellet Burners
Agricultural Accessories and Wood Splitting Machines
Outdoor Heating
Oil Separators
CAD/CFD training services

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4038466.jpg
Machine Saldim & MEK44C Njësia Feed Wire ESAB ARISTO Model LUD320 Pulse MIG
Lgh3g2cc Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4038477.jpg
makinë saldim Kemppi KempoWeld k400 & 3200 Power Unit
Bexlibyy8n Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4038473.jpg
makinë saldim KEMPPI Pulse ProMIG 500 synergic pulse
Encxmoj Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Axinar

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4038466.jpg
Machine Saldim & MEK44C Njësia Feed Wire ESAB ARISTO Model LUD320 Pulse MIG
Lgh3g2cc Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4038477.jpg
makinë saldim Kemppi KempoWeld k400 & 3200 Power Unit
Bexlibyy8n Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4038473.jpg
makinë saldim KEMPPI Pulse ProMIG 500 synergic pulse
Encxmoj Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4038469.jpg
Machine Saldim & MEK44C Njësia Feed Wire ESAB ARISTO Model LUD320 Pulse MIG
Bexlfvpl8f Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .