Profili i Dealer

Wijk Trading nga Drachten

Wijk Trading


Herr Daniel Van Der Wijk

Tussendiepen 62
9206 AE Drachten

Holandë


numrin e telefonit Trego


Die Firma Wijk Trading verkauft gebrauchte Maschinen wie Gabelstapler, Raupenkrane, Scheren-Arbeitsbühnen und ähnliche.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4082422.jpg
Forklift Truck Clark C500
Gvwopw Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4065434.jpg
Forklift Truck Toyota 3.5 ton lpg
Bstsrim0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4082418.jpg
tjetër STORAX Loadingramp 10t
Bfeepp2d9s Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Wijk Trading

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4082422.jpg
Forklift Truck Clark C500
Gvwopw Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4065434.jpg
Forklift Truck Toyota 3.5 ton lpg
Bstsrim0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4082418.jpg
tjetër STORAX Loadingramp 10t
Bfeepp2d9s Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4082419.jpg
Tower crane spiering Sk345-At3
Bfeepzmjtt Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4065432.jpg
ashensor pres me gërshërë Tadano Ac40
Jvbwey Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4082421.jpg
Forklift Truck Mitsubishi 3.5t lpg
Nnylv Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4082420.jpg
Platforma ajrore Skyjack 15 mtr
Bfeeqc7phu Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4065433.jpg
ashensor pres me gërshërë Tadano Ac40
Ebfjfyz Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4065431.jpg
tjetër STORAX 10t Loadingramp/verladerampe
Nnhyx Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .