Profili i Dealer

PROVALVE ENGINEERING nga Targoviste

PROVALVE ENGINEERING


Herr Dragos Militaru

Laminorului 64C
130146 Targoviste

Rumani


numrin e telefonit Trego


Reparatii robineti industriali

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4094682.jpg
Roll Forming metal sheet for Roofs Hayes n/a
2 (two) Roll forming lines for metal sheets for roofs. Profile of the metal sheets: Yr7l80 Sinus profile with finish dimension 840mm Trapezoidal profile with finish dimension 960mm. Each line is... më shumë »
4081381.jpg
Makinë Klein S69 DII Sandblasting KLEIN S69 DII
Nnxlf Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4035911.jpg
Manometri me matje të saktësisë Wilka Wilka
Nmk8h Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për PROVALVE ENGINEERING

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4094682.jpg
Roll Forming metal sheet for Roofs Hayes n/a
2 (two) Roll forming lines for metal sheets for roofs. Profile of the metal sheets: Sinus profile with finish dimension 840mm Trapezoidal profile with finish dimension 960mm. Each line is equipped with: Yr7l80 Automatic Hyd ...
4081381.jpg
Makinë Klein S69 DII Sandblasting KLEIN S69 DII
Nnxlf Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035911.jpg
Manometri me matje të saktësisë Wilka Wilka
Nmk8h Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035909.jpg
Subler 2000 - 1500 - 600mm
Bewtkxnjof Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035908.jpg
Kompresori i Atlas Copco GA 15 FF Atlas Copco GA 15 FF
Bewtkn3d0e Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035907.jpg
Pajisja e inspektimit të valvulave LEGATEST
Bewtkek8gd Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035905.jpg
Koordinon Matja Machine Etalon Derby Etalon Derby 454
Komuts8b Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035903.jpg
Makinë boring CERUTI ABC75 CERUTI ABC75
Inhq3v9 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035902.jpg
Torno Kami DKM 360-1 Kami DKM 360-1
W7qr8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .