Profili i Dealer

Maschietto Elettromeccanica srl nga Azzano Decimo Pn

Maschietto Elettromeccanica srl


Frau Marika Maschietto

A. Volta 4
33082 Azzano Decimo Pn

Itali


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Maschietto Elettromeccanica srl
Via A. Volta, 4
33082 Azzano Decimo (Pn) Italia
P.I: 01223680933
Iscrizione Reg. Imprese di Pordenone nr. 51017

Dal 1978 ad oggi Maschietto Elettromeccanica è punto di riferimento per tutte le necessità di riparazione e manutenzione degli impianti elettromeccanici della vostra azienda.
L’attività spazia dalla consulenza, manutenzione, riparazione e vendita di motori elettrici, motori brushless, elettromandrini e vettoriali, riduttori, elettropompe e articoli tecnici industriali in genere.
Svolge al contempo attività di solo riavvolgimento, equilibratura, lavorazioni meccaniche, ed analisi predittive.
Maschietto elettromeccanica possiede le seguenti certificazioni:
UNI EN ISO 9001:2015;
Officina di riparazione certificata SKF;
Officina certificata per la riparazione di apparecchiature Atex Saqr- ATEX
Officina certificata per la riparazione di motori Atex Euromotori
Officina certificata Applus Enac

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4035599.jpg
motor SIEMENS C.355 4P 315KW B5 3/6V
FLANGE MOTOR B5, REVISED AND REWOUND, WARRANTY 6 MONTHS. Bewqolazmp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4035591.jpg
motor ABB C.315 4P 160KW B3 3/6V
IT HAS 20 HOURS OF WORK, INSULATED REAR BEARING, PREDISPOSED TO WORK WITH INVERTER, AVAILABLE 3 PCS, 6 MONTHS WARRANTY. Nmkuh Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit ... më shumë »
4035587.jpg
motor FIMET M-315S6 6P 75KW B35 3/6V MORSETTIERA SX
ENGINE SERVICED BY OUR WORKSHOP, WARRANTY 6 MONTHS. Bewqkysv3d Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Maschietto Elettromeccanica srl

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4035599.jpg
motor SIEMENS C.355 4P 315KW B5 3/6V
FLANGE MOTOR B5, REVISED AND REWOUND, WARRANTY 6 MONTHS. Bewqolazmp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035591.jpg
motor ABB C.315 4P 160KW B3 3/6V
IT HAS 20 HOURS OF WORK, INSULATED REAR BEARING, PREDISPOSED TO WORK WITH INVERTER, AVAILABLE 3 PCS, 6 MONTHS WARRANTY. Nmkuh Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035587.jpg
motor FIMET M-315S6 6P 75KW B35 3/6V MORSETTIERA SX
ENGINE SERVICED BY OUR WORKSHOP, WARRANTY 6 MONTHS. Bewqkysv3d Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035584.jpg
motor ABB M2QA315S4A C.315 110KW 4P B3 3/6
ENGINE SERVICED BY OUR WORKSHOP, WARRANTY 6 MONTHS. Buajaxaa Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035578.jpg
motor LOHER ANGA-280SG-04C 4P 75KW B5 3/6V
ENGINE SERVICED BY OUR WORKSHOP, WARRANTY 6 MONTHS Bewqicydh0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035572.jpg
motor ELECTRO ADDA 315M-N/4 4P 200KW B3 3/6V D.90mm
ENGINE SERVICED BY OUR WORKSHOP, SHAFT DIAMETER 90mm WARRANTY 6 MONTHS Vspz9u Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035569.jpg
motor ELVEM 65M315LB4B3 4P 200KW B3 3/6V
ENGINE SERVICED BY OUR WORKSHOP, WARRANTY 6 MONTHS. Bewqfm7qtr Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035565.jpg
motor SIEMENS 280-4AA 4P 110KW B5 3/6V MORSETTIERA SX
ENGINE SERVICED AND REWOUND BY OUR WORKSHOP, FLANGED B5, 6 MONTHS WARRANTY Klhkd0dn Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035554.jpg
motor SEIPEE 355L 4P 355KW B3 3/6V GHISA IE2 MORS. SX
NEW, NEVER USED, SERVO-VENTILATED MOTOR WITH LEFT SIDE TERMINAL BLOCK VIEW Possibility TO MOVE THE TERMINAL BLOCK to the RIGHT or THE TOP. 6 MONTHS WARRANTY Btxk7ohc Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e p ...
4035546.jpg
vibrator ITALVIBRAS MVSI 10/3000 S02 6POLI 3000KG 2.2KW 2/3V
VIBRATOR NEW, NEVER USED, Quantity 2 PCS, WARRANTY 6 MONTHS Klbu7pg0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .