Profili i Dealer

Copy Group LTD nga Haskovo

Copy Group LTD


Herr Ovanes Tvapanyan

Spartak square 10
6300 Haskovo

Bulgari


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Copy Group Ltd
Ovanes Tvapanyan
Spartak 10 square
6300 Haskovo
Bulgaria
Umsatzsteuer-Identifikationsnummer:
BG 126725964

Trading with office equipment and digital printing machines.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4074246.jpg
Printer me format të madh HP DesignJet T 520
Vtpe7mqg Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4074245.jpg
Printer me format të madh HP DesignJet T1200 2 ROLLS
Vto2mg3f Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4074007.jpg
KM Konica Minolta BIZHUB C258 Konica Minolta C258
Bfbwe0jl3x Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Copy Group LTD

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4074246.jpg
Printer me format të madh HP DesignJet T 520
Vtpe7mqg Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4074245.jpg
Printer me format të madh HP DesignJet T1200 2 ROLLS
Vto2mg3f Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4074007.jpg
KM Konica Minolta BIZHUB C258 Konica Minolta C258
Bfbwe0jl3x Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4030951.jpg
Nagel Foldnak M2
Nmgdh Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4030874.jpg
Xerox Digital Press Color J 75
Ies8uu0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4031259.jpg
Xerox Digital Color Press C560
Bevia7ryu2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4038106.jpg
Konica Minolta BIZHUB PRO C6500 Konica Minolta Bizhub PRO C6500
Lc3s9rw0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4032978.jpg
Konica Minolta BIZHUB PRESS 1250p Konica Minolta Bizhub PRESS 1250p
Bevybhg9ws Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4032973.jpg
Konica Minolta BIZHUB PRESS 1250p Konica Minolta Bizhub PRESS1250p
Jcdddsn Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .