Profili i Dealer

Bernhard Ide GmbH & Co.KG nga Ostfildern

Bernhard Ide GmbH & Co.KG


Herr Thomas Griephan

Liebigstraße 16
73760 Ostfildern

Gjermani


numrin e telefonit Trego

kontakte të tjera

Herr Lukas Döhre

Gjuhë: gjermanisht, anglisht

Herr Thomas Griephan

Gjuhë: gjermanisht, anglisht

Herr Jürgen Schlayer

Gjuhë: gjermanisht, anglisht


Impressum
Informationen nach §6 TDG & §6 MDSTV:
Bernhard Ide Werkzeug- und Maschinenbau für die Kunststoffverarbeitung GmbH & Co. KG
Liebigstr. 16
73760 Ostfildern
ide[at]ide-extrusion.de

Persönlich haftender Gesellschafter:
Thomas Ide Verwaltungs-GmbH
Vertretungsberechtigter Geschäftsführer:
Alexander Ide

Registergericht: Amtsgericht Stuttgart

Registernummer: HRB 213027

Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß §27a Umsatzsteuergesetz:
DE 170 446 941

Bernhard Ide GmbH & Co.KG, gegründet 1957, baut Maschinen und Anlagen für die Profilextrusion

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4039396.jpg
njësi kalibrimi Bernhard Ide GmbH & Co.KG ME 14/2
Lo7bmlhe Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4036644.jpg
extruder vetme vidë Bernhard Ide GmbH & Co.KG ME 60/5x25D
B73f9cre Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4035501.jpg
poshtë-pashë pa njësi Bernhard Ide GmbH & Co.KG ME 50-vH
Nmkrn Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Bernhard Ide GmbH & Co.KG

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4039396.jpg
njësi kalibrimi Bernhard Ide GmbH & Co.KG ME 14/2
Lo7bmlhe Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4036644.jpg
extruder vetme vidë Bernhard Ide GmbH & Co.KG ME 60/5x25D
B73f9cre Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4035501.jpg
poshtë-pashë pa njësi Bernhard Ide GmbH & Co.KG ME 50-vH
Nmkrn Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4033594.jpg
njësi kalibrimi Bernhard Ide GmbH & Co.KG ME 14/2
Bbpg32j0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4032239.jpg
extruder vetme vidë Bernhard Ide GmbH & Co.KG ME 45/3x25D
Bevre9scdp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .