Profili i Dealer

GMT nga Hørsholm

GMT


Herr Thomas Dall-Hansen

Hovedgaden 33
2970 Hørsholm

Danimarkë


numrin e telefonit Trego


GMT - German Machine Technics ApS
Has over the years specialized in second hand rebar machine trading and refurbishment. Today we are conducting refurbishment in Denmark, Slovakia and Croatia. We have have sales offices in Dubai, Belgrade and Denmark, and work with a global network of agents.

Today GMT is also manufacturing brand new equipment and is determan to also be the leading supplier og robot solutions for the rebar industry.

For more information visit our website.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4109380.jpg
Makina Rebar Others Peddinghaus Iron Worker PO2017071-1
Bfl9szrlse Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4108663.jpg
Makina Rebar Others Peddinghaus Iron Worker PO2017071-6
Gfwy7xx Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4108664.jpg
Makina Rebar Others Peddinghaus Iron Worker PO2017071-4
Cqwgilly Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për GMT

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4109380.jpg
Makina Rebar Others Peddinghaus Iron Worker PO2017071-1
Bfl9szrlse Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4108663.jpg
Makina Rebar Others Peddinghaus Iron Worker PO2017071-6
Gfwy7xx Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4108664.jpg
Makina Rebar Others Peddinghaus Iron Worker PO2017071-4
Cqwgilly Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4107921.jpg
Makina Rebar Others Peddinghaus Iron Worker PO2017071-5
Norir Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069262.jpg
Makina Rebar MEP System S 2018287
Stfcuo Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069263.jpg
Makina Rebar OSCAM HSEL 40t 2019083
Coqbnip Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069264.jpg
Makina Rebar OSCAM Oscam 87 2R radius bender 2019080
Cwjait3q Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069265.jpg
Makina Rebar OSCAM Oscam HSEL 50 2019084
Ufcwmvqr Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069266.jpg
Makina Rebar OSCAM Smart Futura 2019020
Ufc972es Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069267.jpg
Makina Rebar PEDAX * 2,2 m extension of distribution trolley 2019063
Bfakageayt Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069268.jpg
Makina Rebar PEDAX * 2,7 m extension of distribution trolley 2019064
Bfakapvgmu Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069261.jpg
Makina Rebar MEP Syntax Line 25 - Automatic Loading 2018289
Nnlqn Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069259.jpg
Makina Rebar MEP Syntax 20 2017058
Bfaj7z0tyl Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069258.jpg
Makina Rebar MEP Superflex 32-40 2018273
Bfaj7qjoek Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069257.jpg
Makina Rebar MEP Preform C PO2017124
Bfaj7gyiqj Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069255.jpg
Makina Rebar MEP Mini Syntax PO2018215
Ue9xa7ih Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069254.jpg
Makina Rebar MEP MEP Motorized 3,2t Payoff station PO2017186-1
Cwga32ug Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069252.jpg
Makina Rebar MEP Concept 91 2018288
Ptzkme Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069251.jpg
Makina Rebar MEP Calandra 160 (Radius bending) 2019040
Nnlqd Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069250.jpg
Makina Rebar HAMBI Hambi Mesh Cutter TV 60 2019086
Bfaj2eabec Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069248.jpg
Makina Rebar EVG EVG Polybend PBN 16 C 2019027
Bfaj0q7v3a Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
100 Shfaq Ofertat ›
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .