Profili i Dealer

MMM Aussenhandels GmbH nga Hamburg

MMM Aussenhandels GmbH


Frau Lisa Knapstein

Neuer wall 10
20354 Hamburg

Gjermani


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e faksit

kontakte të tjera

Frau Lisa Knapstein
Hamburg
Marketing
Management

Gjuhë: gjermanisht, anglisht, Spanjisht, francez, Chinesisch


MMM established in 1986 as specialists for Match Making Machinery, is in position to supply complete production lines of Box
or Book Match Manufacturing as well as special Match skillet printing line type CHAMBON.

You can choose from new or German made rebuilt machinery from our own plant.
Furthermore we are in position to supply spare parts for machines available, as well as raw materialsShko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4085991.jpg
Motor me frenim DEMAG KBA 160 B4
Technical data: Type KBA 160 B4 Motor speed 1450 1/min Output 15,00 KW Cyclic Duration Factor 100 % Type of enclosure of motor IP 54 Type of enclo... më shumë »
4074314.jpg
Rrymë lineare me RUS 38206 GR3 INA RUS 38206 GR3
L= 206.7 mm B= 52 mm Bifzmvck H= 38 mm Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4028000.jpg
Ndërhyrje pa ndërprerje MONOMATIC MDC 155
Reel diameter : 1500 mm · Overlap splice Beujvvjzta · Motorized reel loading directly up from floor · One unwind direction · Electromagnetic centre brakes · Dancing roller assembly fo... më shumë »
Dërgoni kërkesën për MMM Aussenhandels GmbH

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4085991.jpg
Motor me frenim DEMAG KBA 160 B4
Technical data: Type KBA 160 B4 Motor speed 1450 1/min Output 15,00 KW Cyclic Duration Factor 100 % Type of enclosure of motor IP 54 Type of enclosure of the brake IP 20 Ambie ...
4074314.jpg
Rrymë lineare me RUS 38206 GR3 INA RUS 38206 GR3
L= 206.7 mm B= 52 mm Bifzmvck H= 38 mm Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4028000.jpg
Ndërhyrje pa ndërprerje MONOMATIC MDC 155
Reel diameter : 1500 mm · Overlap splice · Motorized reel loading directly up from floor · One unwind direction · Electromagnetic centre brakes · Dancing roller assembly for web tension regulation · Surface or a ...
4027997.jpg
Alum. Pllaka shtypëse të ofsetuara H. Depiereux GmbH & Co. / Germany
The line consist of following operations and units: - Unreeling with break, - Pull through unit, - Degreasing, - Slurry brush graining, - Pre-after rinsing, - Blow drying, - Tensioning / curling unit, - Hydraulic ...
4027993.jpg
Linja e shtypjes me lagështirë Chambon IC 500
Chambon Printing lines IC500 consisting of following units: - Automatic web splicing unit type MONOMATIC - Board straightening/ de-curling device Jib0pgz - Cleaning system - Pull unit -Automatic web guide system - 4 wet ...
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .