Profili i Dealer

Sharkeys Joinery nga Co.Donegal

Sharkeys Joinery


Herr Patrick Sharkey

Lower Carrowcannon, Falcarragh
Co.Donegal

Irlandë


numrin e telefonit Trego


Bespoke joinery and carpentry business in County Donegal specialising in:

Windows - sliding sash window specialist
Doors
Stairs
Skirting/Architrave
Glazing
Bespoke furniture including dining furniture, wardrobes, cupboards and shelving
Restoration work including extensive experience in church restoration work

If the services you require don't appear on this list just give us a call and Patrick will be more than happy to advise you.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4025029.jpg
Machine Universial Planer, Spindle, Mortiser Saw (2) 4 H.P. L’Artigiana (Casadie)
Betoahuo0f Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4025032.jpg
sharrë Rip Rip Saw Table Sedgwick KW4-0 A7.4 3 Phas Rip Saw Table Sedgwick KW4-0 A7.4 3 Phas
Jvaowi Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4025028.jpg
Power Band ReSaw Wadkin PBR-HD Wadkin H.P15
Betn98djge Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Sharkeys Joinery

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4025029.jpg
Machine Universial Planer, Spindle, Mortiser Saw (2) 4 H.P. L’Artigiana (Casadie)
Betoahuo0f Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4025032.jpg
sharrë Rip Rip Saw Table Sedgwick KW4-0 A7.4 3 Phas Rip Saw Table Sedgwick KW4-0 A7.4 3 Phas
Jvaowi Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4025028.jpg
Power Band ReSaw Wadkin PBR-HD Wadkin H.P15
Betn98djge Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4025039.jpg
makinë Tenoning Tenoning Machine Pinheiro 20 H.P. RUI-18 Tenoning Machine Pinheiro 20 H.P. RUI-18
Betodhahcp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4025037.jpg
Rrjedhës i shkallëve Pickles Twin Stair Trencher Model ST. H. Pickles Twin Stair Trencher Model ST. H.
Betoct720n Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4025040.jpg
6 makinë me kokë të kokës 6 Spindles Weinig U17A 6 Spindles Weinig U17A
Betodqrmwq Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4025034.jpg
daltë mortiser Chisel Mortiser Dominion KW 1.5 3Phase Chisel Mortiser Dominion KW 1.5 3Phase
Bo3lzw8k Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4025031.jpg
rrip Sander Belt Sander L /82 3000 Suction Motor Pow Belt Sander L /82 3000 Suction Motor Pow
Nmakh Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4025030.jpg
prerë kryq e pa Radial Arm Saw Maggi Big / 800 H.P.5 Radial Arm Saw Maggi Big / 800 H.P.5
Betoarfuog Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .