Profili i Dealer

Exhaust system service Damjan Pate s.p. nga Novo mesto

Exhaust system service Damjan Pate s.p.


Herr Damjan Pate

Lastovče 042
8000 Novo mesto

Slovenia


numrin e telefonit Trego


Exhaust system service and development of sheet metal parts.
As well we develop robot welding tools for MIG MAG, TIG, and laser welding jigs.
We develop also technology of welding for different type of products for metal industry
-Sheet metal developments
-Redesign of sheet metal parts
-Robot welding assistance with welding technlogy support
-Welding advertising

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4024463.jpg
JUNGHEINRICH EJE 20-R JUNGHEINRICH EJE-20-R
Ekdlgqp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4024459.jpg
Vazhdo EXU-20 STILL EX-U
Betiwlwial Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4024449.jpg
Vazhdo EXU-S-22 STILL EXU-S-22
Betitmkpyb Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Exhaust system service Damjan Pate s.p.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4024463.jpg
JUNGHEINRICH EJE 20-R JUNGHEINRICH EJE-20-R
Ekdlgqp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024459.jpg
Vazhdo EXU-20 STILL EX-U
Betiwlwial Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024449.jpg
Vazhdo EXU-S-22 STILL EXU-S-22
Betitmkpyb Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024451.jpg
STILL CX-20 STILL CX-20
Nl9yd Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024457.jpg
Lindja e T20 LINDE T20-S
Betivyt3yj Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024460.jpg
Mitsubishi PBR20N Mitsubishi Mitsubishi PBR20N
Betiwvhnum Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024454.jpg
YALLE MR14 YALLE - HYSTER MR14
Bjpqpx3g Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024444.jpg
Jungheinrich ETV214 JUNGHEINRICH ETV214
Bjmrd9t3 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024446.jpg
FORKLIFT ELEKTRIK LINDE R14 LINDE R14
Hdvtb828 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024465.jpg
FMB-MAJOR FMB MAJOR
Hd2iijyr Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024484.jpg
SOLO - FURANCE 1150C SOLO
Bjyotave Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024490.jpg
Heraeus-owen HERAEUS M1100/2
Beti9tkwnk Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024442.jpg
Shtypni vidhën e fërkimit 100T checz
Mumgl0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024496.jpg
Makinë larëse COLOR DEC-ITALY
Heep3yfq Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024478.jpg
LASER MARKIMI - LINX SL-501 + EKSTRAKIMI LINX SL-501
Beti3a3s38 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024495.jpg
Njësia e Ekstraktit DOMINO DOMINO DPX1000SA
Heeglsrp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024481.jpg
WMW-DLZ500 WMW DLZ-500
Nl9zb Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024599.jpg
FLISS BOHRER DRILL UNIOR NC
Betkac02ux Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024494.jpg
DETEKTORI I MBETURINAVE PER AIR CS-INSTRUMENTS GMBH LD-400
Bj2n8y7o Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024487.jpg
STANKO-IMPORT MK5 STANKO-IMPORT 2H-150
Beti8wxfrh Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4024603.jpg
Heraeus-owen HERAEUS INCUBATOR
Ft0p0e2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
25 Shfaq Ofertat ›
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .