Profili i Dealer

ЛВС1 ЕООД nga Skladova Zona, Sofia

ЛВС1 ЕООД


Frau Людмила Спасова


1231 Skladova Zona, Sofia

Bulgari


numrin e telefonit Trego


Фирмата ни е една от най-успешните в България в областта на изграждане на системи за сигурност в големи обекти като бизнес центрове, хотели, офис сгради, болници, складове, вериги магазини и др.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4018618.jpg
Kompresori ajror i pistës së heshtur ABAC ARIA COMPRESSA S.p.a. Italy B6000/500/HP7.5
ABAC Silent Piston Air Compressor - 5.5Kw 7.5HP, 11 Bar Model B6000/500/HP7.5 year of production 2006, producer ABAC ARIA COMPRESSA S.p.a. Italy, excellent condition, used. Bersjtskv0 Due to trade... më shumë »
4017330.jpg
Saç elektro-hidraulike gjysmë-automatike MEP Spa Italy SHARK 452-1 SXI EVO
Semi-automatic electro-hydraulic sawing machine model SHARK 452-1 SXI EVO, year of production 2015, producer MEP Spa Italy, 1140 kg Bergjyh3ns It will be not necessary to be payed VAT as this will ... më shumë »
Dërgoni kërkesën për ЛВС1 ЕООД

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4018618.jpg
Kompresori ajror i pistës së heshtur ABAC ARIA COMPRESSA S.p.a. Italy B6000/500/HP7.5
ABAC Silent Piston Air Compressor - 5.5Kw 7.5HP, 11 Bar Model B6000/500/HP7.5 year of production 2006, producer ABAC ARIA COMPRESSA S.p.a. Italy, excellent condition, used. Bersjtskv0 Due to trade... më shumë »
4017330.jpg
Saç elektro-hidraulike gjysmë-automatike MEP Spa Italy SHARK 452-1 SXI EVO
Semi-automatic electro-hydraulic sawing machine model SHARK 452-1 SXI EVO, year of production 2015, producer MEP Spa Italy, 1140 kg Bergjyh3ns It will be not necessary to be payed VAT as this will ... më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .