Profili i Dealer

Träbolaget i Ljungbyhed AB nga Ljungbyhed

Träbolaget i Ljungbyhed AB


Herr Alexander Svedulf

Ljungbygatan 25
26452 Ljungbyhed

Suedi


numrin e telefonit Trego


Trabolaget in Ljungbyhed has a long tradition in processing wood. We are now selling parts of our equipment assets.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4017225.jpg
Canali TB1100 Linja e sharrave Canali TB1100
The Canali TB1100 Bandsaw (from 1977) line was installed around 2014 in Ljungbyhed. Ingoing process components are in good shape. Fanshnwj More details to be send upon request. See pictures. më shumë »
4016212.jpg
Koncepti i vijës së përbashkët të gishtërinjve CRP-2000 Conception CRP-2000
Finger Jointing System of brand Conception R.P. Inc and model CRP 2000. Was delivered to Sweden in 2003 and installed at Hjortkvarn Timber AB, moved to current location in Ljungbyhed in 2016. The syst... më shumë »
Dërgoni kërkesën për Träbolaget i Ljungbyhed AB

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4017225.jpg
Canali TB1100 Linja e sharrave Canali TB1100
The Canali TB1100 Bandsaw (from 1977) line was installed around 2014 in Ljungbyhed. Ingoing process components are in good shape. Fanshnwj More details to be send upon request. See pictures. më shumë »
4016212.jpg
Koncepti i vijës së përbashkët të gishtërinjve CRP-2000 Conception CRP-2000
Finger Jointing System of brand Conception R.P. Inc and model CRP 2000. Was delivered to Sweden in 2003 and installed at Hjortkvarn Timber AB, moved to current location in Ljungbyhed in 2016. The syst... më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .