Profili i Dealer

Baba Invest GmbH nga Schwelm

Baba Invest GmbH


Herr Tuncay Baba

Pastor-Nonnestr 19a
58332 Schwelm

Gjermani


numrin e telefonit Trego


Baba Invest GmbH
Pastor-Nonne-Strasse 19a
58332 Schwelm
Amtsgericht Hagen, HRB-6489
Geschäftsführer: Tuncay Baba

wir handeln mit gebrauchte werkzeugmachinen.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4092514.jpg
CNC torno DAEWOO ECOTURN 315
Xnliz2c Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4092502.jpg
CNC qendra machining 5 aks FEHLMANN PIKOMAX95
W9h0w Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4092501.jpg
Qendra e përpunimit të CNC 5 Achs TWIN FEHLMANN PIKOMAX95
Nocgv Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Baba Invest GmbH

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4092514.jpg
CNC torno DAEWOO ECOTURN 315
Xnliz2c Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4092502.jpg
CNC qendra machining 5 aks FEHLMANN PIKOMAX95
W9h0w Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4092501.jpg
Qendra e përpunimit të CNC 5 Achs TWIN FEHLMANN PIKOMAX95
Nocgv Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4091393.jpg
CNC Machining Qendra HORIZONTAL Mori Seiki MH40
Dvh08eb Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4037503.jpg
Makinë bluarje CNC cam bosht Kopp SN 800
Ewa0uh9 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4085860.jpg
MESSMASCHINE TESA MICRO-HITE DCC 3D Tesa DCC 3D
Bfferjkite Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4083622.jpg
CNC torno Okuma LU-15 2ST
Gvwpvg Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4083620.jpg
Tornës CNC me bar ngarkues INDEX ABC 60
Bfepvxaone Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4083604.jpg
Makinë mulliri për portalin CNC Correa Nicolas Correa FP 30/30
Bbsgkemu Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4083602.jpg
5 boshti qendër përpunimit vertikale DMG HSC-75 Linear
W89es Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4055608.jpg
makine Flat rëndë Jung
Be3kzpxtry Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4055605.jpg
makinë e brendshme rrethore rëndë Jung
Qf2wpcvv Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4055565.jpg
5 qendër Aksi përpunimit DMU 70 eVolution
Qfpzabun Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4052808.jpg
CNC Shpimit VEPRA PEIFER KST 525
Be2qxa2k0i Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4052806.jpg
Carousel JUNGENTHAL DKE 800S
Plzrd9sg Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4052804.jpg
Carousel Dörris SD 180
0dy3ske Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4040782.jpg
CNC PAGUES HURTH ZS 150 T
Yr2xko Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4040780.jpg
CNC Machine Përshtatjen WERA Profilator ZEM 300
Beyawm3vsm Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4021118.jpg
CNC makine cilindrike rëndë Kellenberger RS-M 175/1000 CNC
See PDF file Besjsvn2t8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4018909.jpg
4 AXIS CNC Vertical Machining Center Spinner VC 860
Vertical 4-axis CNC machining centre spinner VC 860 Built in 2007 about 30187 power on hours about 7654 spindle hours CNC Fanuc 21iMB with Manual Guide i = Process areas X 860 mm, 660 mm Y = 500 mm Z = ø320mm round table to ...
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .