Profili i Dealer

Klostermann GmbH nga Remscheid

Klostermann GmbH


Herr Christian Klostermann

An der Hasenjagd 5
42897 Remscheid

Gjermani


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e faksit


Werksvertretung namhafter Hersteller im Bereich 3D Messtechnik. WENZEL, OGP, GOM, WITTE, JENOPTIK. Umfangreiche Dienstleistungen wie Aufstellung & Inbetriebnahmen, Genauigkeitsbnahmen nach ISO und DAKKS, Wartungen, Reparaturen, Wartungsverträge, Messmaschinen- Umzüge.
Zudem Schulungen in der 3D Messtechnik, AUKOM, Form- & Lage sowie umfangreiche Lohnmesstechnik mit aktuell 17 eigenen Messmaschinen.
Mit der Power eines erfolgreichen Familienunternehmens.

Wir sind Ihr Ansprechpartner im Bereich der 3D Messtechnik!

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4062642.jpg
Vendosja e stacionit
Munlvs Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4062638.jpg
Koordinon Matja Machines Wenzel LH 1210
Be8mitbsfo Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4062530.jpg
Sisteme të matjes së videos OGP CNC 500
Be8lincssc Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Klostermann GmbH

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4062642.jpg
Vendosja e stacionit
Munlvs Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4062638.jpg
Koordinon Matja Machines Wenzel LH 1210
Be8mitbsfo Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4062530.jpg
Sisteme të matjes së videos OGP CNC 500
Be8lincssc Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4062524.jpg
Sisteme të matjes së videos OGP Flash 600
Xqktuz3 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4032739.jpg
3D CMM Wenzel LH 87
Bevvz979dd Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .