Profili i Dealer

HAVLIK MACHINE nga Toronto

HAVLIK MACHINE


Herr John HAVLIK

Toronto 234
N1T2B7 Toronto

Kanadë


numrin e telefonit Trego


we are dealer with used machine tools POREBA, SKODA, TOS, DOOSAN, KREMATORSK

we are trade company selling used machine TOS, SKODA, KREMATORSK, POREBA, DOOSAN,

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4073492.jpg
Universal cilindrike makinë rëndë Studer S 33
2ripqu Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4060986.jpg
PETER WOLTERS 3R 900 Lapping machine PETER WOLTERS 3R 900
Rx9lweb0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4020467.jpg
NGROHJE SHUME SKODA SKODA SR 1600/6000
SPECIFICATIONS: Swing over bed: ____________________________________________64.00 in. Swing over cross slide: _______________________________________50.00 in. Distance between centers: _... më shumë »
Dërgoni kërkesën për HAVLIK MACHINE

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4073492.jpg
Universal cilindrike makinë rëndë Studer S 33
2ripqu Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4060986.jpg
PETER WOLTERS 3R 900 Lapping machine PETER WOLTERS 3R 900
Rx9lweb0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4020467.jpg
NGROHJE SHUME SKODA SKODA SR 1600/6000
SPECIFICATIONS: Swing over bed: ____________________________________________64.00 in. Swing over cross slide: _______________________________________50.00 in. Distance between centers: _______________________________ ...
4018281.jpg
NGROHJE SHUME SKODA SKODA SH 160
SPECIFICATIONS: DESCRIPTION LATHE SIU 1600/ 8M - IT IS DESIGNED FOR SINGLE AND SERIES PRODUCTION. IT CAN BE SUPPLEMENTED BY A DEVICE FOR TURNING CONES AND EQUIPMENT FOR TURNING THREADS. THE BED HAS THREE CAM TRACK AND THE ...
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .