Profili i Dealer

Organization for Security and Cooperation in Europe (OSCE) nga /Wien

Organization for Security and Cooperation in Europe (OSCE)


Herr Yury Golovkov

Wallnerstrasse 6
1010 /Wien

Austri


numrin e telefonit Trego

kontakte të tjera

Herr Yury Golovkov

Gjuhë: anglisht


The Organization for Security and Co-operation in Europe is the world's largest security-oriented intergovernmental organization. Its mandate includes issues such as arms control, promotion of human rights, freedom of the press, and fair elections.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4009419.jpg
Sistemi i Furnizimit me Energji Emergjente Filippini PWP.SQ150
We are interested in selling the Power Supply System which consists of the following components: generator, engine and trailer. The equipment is available for the inspection in Vienna, Austria. Beo3u... më shumë »
Dërgoni kërkesën për Organization for Security and Cooperation in Europe (OSCE)

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4009419.jpg
Sistemi i Furnizimit me Energji Emergjente Filippini PWP.SQ150
We are interested in selling the Power Supply System which consists of the following components: generator, engine and trailer. The equipment is available for the inspection in Vienna, Austria. Beo3u... më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .