Profili i Dealer

L. Koreman & zn.

L. Koreman & zn.


Herr Leon Koreman

Galjoenweg 37
6222 NS Maastricht

Holandë


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e faksit


Since being founding 1935, activities at L. Koreman & Zn. handelsonderneming BV have focused on the buying and selling of grinding and polishing equipment and replacement parts.
Initially the company concentrated on tyre retreads for the automotive industry, and later developed into a reliable partner providing a wide range of replacement products for the sand, grit, crushing and screening and recycling industries. L. Koreman & Zn. handelsonderneming BV represents miscellaneous well-known trading partners.

Shko tek ofertat më të lartë › 

Ofertat tona të lartë
3828423.jpg
SBM Austria 8/5/3-SE
D8fwgch më shumë »
3802091.jpg
shiritat rrip Förderband LKOREMAN ("10c)
Conveyor belt brand: LKOREMAN A.A. length: 12000 mm Nfgtl Band width: 2000 mm power requirement: Euronorm AufsteckGetriebe 5.5 of kW speed approximately 0.33 m/sec. Shpallja është përkthyer aut... më shumë »
Dërgoni kërkesën për L. Koreman & zn.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*ofron Machine
3802091.jpg
shiritat rrip Förderband LKOREMAN ("10c)
Conveyor belt brand: LKOREMAN Nfgtl A.A. length: 12000 mm Band width: 2000 mm power requirement: Euronorm AufsteckGetriebe 5.5 of kW speed approximately 0.33 m/sec. Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e p ...
3828422.jpg

Gvowog
3801297.jpg
shiritat rrip Förderband LKOREMAN ("10b)
Conveyor belt brand: LKOREMAN A.A. length: 22500 mm Band width: 1400 mm flat conveyor belt (without Muldung) Power requirement: SEW AufsteckGetriebe 4 kW speed approximately 1.5 m/sec. Bcskk3zx0r Shpallja është përkthyer a ...
3801296.jpg
shiritat rrip Förderband LKOREMAN ("10a)
Conveyor belt brand: LKOREMAN A.A. length: 13750 mm Band width: 1400 mm flat conveyor belt (without Muldung) Power requirement: SEW AufsteckGetriebe 3 kW speed approximately 1.3 m/sec. Hjgu7y0gq Shpallja është përkthyer au ...
3798416.jpg
shiritat rrip LKOREMAN Förderbanden ("12)
2 conveyor bands Brand: LKOREMAN, built in 2012 1 x: A.A. length: 18500 mm band width: 650 mm Power requirement: 4 kW AufsteckGetriebe speed: 1 m/s. 1 x: A.A. length: 13500 mm band width: 650 mm Power requirement: 3 kW Aufst ...
3797552.jpg
shiritat rrip Förderband LKOREMAN ("10)
Conveyor belt brand: LKOREMAN A.A. length: 17 m Band width: 1800 mm AntriebsRolle Ø 520 mm UmlenkRolle Ø 420 mm Power requirement: Bahle AufsteckGetriebe 11 kW speed about 1 m/sec. Ptrbbq Shpallja është përkthyer automa ...
3815625.jpg

Erqxia0j
3792840.jpg
Rrip magnetik WAGNER Elektro Magnet Gurt
WAGNER electric magnetic belt Block: L = 1200 x W = 750 x H = 400 mm length = frame A.A.. 2100 mm belt width: 800 mm drive TrommelMotor 1,5 kW Speed 1.3 m/sec Including rectifier (new). Bcp2sqr38i Shpallja është përkthyer ...
3791337.jpg
shiritat rrip Förderband LKOREMAN ("08)
Conveyor belt brand: LKOREMAN A.A. length 7000 mm = Band width: 2000 mm Bcpnss0vdj Drive deflection roll Ø 520 mm. Power requirement: Stiebel AufsteckGetriebe 18.5 of kW speed approximately 1.3 m/sec. Shpallja është përk ...
3787664.jpg
Shiritat vibruese Mogensen Aufgaberinne
Feeder Mogensen Type BS1840 Length 4200 mm - width 1800 mm with two vibration motors of respectively 4.7 kW. Chmfgy3q incl. frame Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur ...
3811886.jpg
Shiritat vibruese KLeemann Aufgaberinne
KLeemann task tray Hmji93vjo Dim feeder: 1800 x 800 mm Drive: two vibration motors of each 1.5 kW Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
3811885.jpg
shiritat rrip Förderband LKOREMAN (*12)
Conveyor belt Brand: LKOREMAN, built in 2012 A.A. length: 7000 mm, band width: 500 mm Power requirements: 1.5 kW TrommelMotor, speed: 1.25 m/s. Dowd0pvn Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit ...
3779977.jpg
shiritat rrip LKOREMAN Förderbanden ("05)
Conveyor bands Bcmdzbnoaj Brand: LKOREMAN, built in 2005 1 x: A.A. length: 25m, band width: 650 mm Power requirement: 11 kW electric motor with gearbox, speed: 1 m/s. 1 x: A.A. length: 22m, strip width: 800 mm Power require ...
177 Shfaq Ofertat ›
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .
Dëshironi të ndalni me të vërtetë historinë e bisedës?
po jo
×
Chat Maker Finder
emër E-mail Mesazhi juaj për Tregtarin
START CHAT ME DEALER
  Ju po bisedoni: 
  Personi juaj i kontaktit: 
  
Kontakti yt po shkruan
DËRGONI MESAZH
  Ju po bisedoni: 
  Personi juaj i kontaktit: 
  
Kontakti juaj duket të jetë joaktiv
Mbyllja e dritares së bisedave